Facebook
Orgoni Crystal

 

Forţele oculte din SUA au preluat controlul navetei ruseşti Phobos-Grunt, pentru a declanşa un război mondial

Un raport secret al Agenţiei Federale Spaţiale Ruseşti (ROSCOSMOS), semnat de directorul său general, Vladimir Popovkin, şi adresat prim-ministrului Putin avertizează asupra faptului că naveta spaţială rusească eşuată Phobos-Grunt pare să se fi transformat într-o bombă electromagnetică non-nucleară, aflată sub controlul unor “forţe necunoscute”, putând fi foarte bine detonată deasupra Americii de Nord, în săptămânile care urmează, şi astfel, putând provoca, pierderi uriaşe. ROSCOSMOS a pierdut controlul navetei la scurt timp după lansarea sa, de pe 9 noiembrie 2011, când a eşuat în tentativa sa de a părăsi orbita terestră.

Citim de pe Wikipedia despre eşecul navetei Phobos-Grunt:

Phobos-Grunt este o navă-probă rusească care a încercat să ajungă într-o misiune pe Phobos, unul din sateliţii lui Marte. Ea a fost lansată pe 9 noiembrie 2011 la 02:16 ora locală (8 noiembrie 2011, 20:16 UTC), de la cosmodromul de la Baikonur, dar racheta care a încercat să plaseze sonda spre Phobos s-a defectat, astfel încât sonda a rămas în orbita joasă a Pământului. Agenţia rusă de ştiri RIA Novosti a raportat pe 24 noiembrie 2011 că misiunea a fost declarată drept eşec, întrucât nava nu va mai putea fi trimisă pe Marte, ultima ocazie pentru a face acest lucru având loc pe 21 noiembrie 2011. Pe 2 decembrie 2011, oamenii de ştiinţă ruşi au mai încercat încă o dată recuperarea navetei, dar fără succes.

Între timp, un purtător de cuvânt al forţelor spaţiale ruse a anunţat pe 4 ianuarie 2012 că naveta Phobos-Grunt se va prăbuşi pe Pământ în jurul datei de 15 ianuarie. E posibil însă că acest anunţ să fi fost făcut pentru “a linişti apele”, cum se spune. Dar Nicolai Rodionov, un comandant retras al Forţelor balistice ale Rusiei, a dat vina pe sistemul american HAARP pentru eşecul navetei Phobos-Grunt. Precum se ştie, HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) este o reţea a Pentagonului, formată dintr-o serie de antene uriaşe ce pot manipula vremea pe Pământ, dar şi modifica starea psihică a oamenilor. E posibil ca puternicele radare HAARP să fi avut un rol important în eşecul lui Phobos-Grunt.

Această navetă spaţială rusească eşuată este periculoasă pentru combustibilul pe care-l deţine la bord: 7,5 tone de hidrazină, extrem de toxică, precum şi tetroxid de azot, o substanţă la fel de periculoasă. În momentul de faţă se spune că Phobos-Grunt a scăpat de “sub control”, dar nu se spune în mâinile cui se află acest control. Şi asta întrucât în raportul secret al directorului Popovkin se arată că această navetă are toate capacităţile de a deveni o armă electromagnetică non-nucleară, căci ea deţine combustibilul necesar (hidrazină şi tetroxid de azot) pentru impulsul energetic iniţial. Phobos-Grunt deţine un spectrometru cu neutroni, un spectrometru cu Alpha X şi un spectrometru cu ioni, iar toate acestea dacă sunt activate în “full power mode”, împreună cu explozia combustibilului, ar putea devasta o zonă de 1.000 de kilometri pătraţi.

Principalul suspect pentru un asemenea scenariu ar fi SUA şi preşedintele Obama (de fapt, forţele oculte din spatele său), ce urmăresc cu ardoare declanşarea celui de-al treilea război mondial, pentru prevenirea prăbuşirii SUA. El ar înscena astfel un atac asupra Americii, iar vina ar fi dată pe Iran, pentru ca această ţară să fie distrusă. Dar, de fapt, ţinta reală a Americii este tot Rusia, a cărei putere din ce în ce mai mare pe plan internaţional (alături de China) îi îngrijorează pe conducătorii francmasoni oculţi de la Washington.

Desigur, tot ce s-a scris în acest articol sunt doar nişte ipoteze, însă trebuie să fim cu ochii ageri pe evenimentele internaţionale…

Orgoni Crystal

 

Articole inrudite