Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Forţele navale chineze şi americane s-au unit în Oceanul Pacific, pentru a lupta împotriva unei ameninţări extraterestre periculoase

285

blankPrezint o ştire de pe veteranstoday.com…o informaţie greu de verificat, dar trebuie să înţelegeţi că în lumea aceasta a conspiraţiilor informaţiile sunt greu de probat. Aşa că…luaţi-o ca pe o ipoteză. Subiectul acestei ştiri: forţele navale americane şi chineze s-au unit împotriva unei ameninţări extraterestre. Citez din articol:

Un serviciu secret asiatic a confirmat că are loc o operaţiune comună navală între SUA şi China, o operaţiune pentru a combate ceea ce ar fi “o ameninţare extraterestră extrem de periculoasă”. Operaţiunile navale au fost confirmate de mai mulţi, deşi partea americană nu a recunoscut acest lucru. O parte din navele chineze se pare că au fost observate în largul coastelor californiene. Cât despre natura ameninţării extraterestre…aceasta reprezintă un secret la nivel extrem de înalt.

Dar iată care ar fi zvonurile:

  • Echipajele extraterestre operează din bazele submarine.
  • Armele avansate americane sub-orbitale au fost desfăşurate de la Baza aeriană Vandenburg.
  • OZN-urile nu mai sunt detectate cu tehnica convenţională, ci cu nano-tehnologie, folosindu-se senzori microscopici, pentru a monitoriza “faliile dimensionale” şi “distorsiunile temporale”, aspecte discutate în serialul “Dosarele X”.
  • Opoziţia extraterestră este agresivă şi duşmănoasă.
  • Ameninţarea extraterestră se limitează la bazinul Oceanului Pacific.
  • Cooperarea Chinei vine din faptul că o mare parte din flota americană este concentrată în Golful Persic.
  • P.S. E posibil ca acest zvon să fie doar o intoxicare din partea celor care doresc să creeze panica invaziei extraterestre. Mă miră cum ştirea se aseamănă mult cu scenariul filmului “Battleship” (2012), în care forţele navale ale mai multor state se unesc pentru a distruge o invazie extraterestră (vezi articolul: https://www.lovendal.ro/wp52/in-noua-megaproductie-battleship-2012-illuminati-sub-masca-hollywood-ului-promoveaza-din-nou-ideea-atacarii-omenirii-de-catre-extraterestrii-cei-rai/). Iar această idee este esenţială pentru Oculta Mondială, întrucât noua ordine mondială (adică unirea oamenilor sub o singură autoritate) nu poate fi înfăptuită decât prin inventarea unei ameninţări extraterestre (vezi articolul: https://www.lovendal.ro/wp52/marea-manipulare-a-ocultei-mondiale-crearea-unei-amenintari-extraterestre-inventate/). Cât despre bazele extraterestre subterane, chiar eu am scris un articol despre ea anul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/consiliul-andromeda-a-distrus-o-masiva-baza-submariana-reptiliana-de-sub-golful-bengal/). Desigur, şi ea trebuie văzută în lumina acestei dezinformări…

    Orgoni Crystal