Foarte bizar! În Kazahstan, oamenii de pe stradă sunt cuprinşi brusc de un „somn delirant”! E vorba de un virus, de radiaţii sau de o cauză necunoscută?

4.120 vizualizari

boala somnuluiO epidemie de somn care se răspândeşte printre locuitorii dintr-un oraş mic din Kazahstan, Kalachi sau Kalachev, îi lasă pe medici perplecşi, scrie blogul Brazil Weird News. Canalul local de televiziune – KTK – a raportat că, chiar și acum, nu se știe nimic despre cauza acestei tulburări. S-a constatat că persoanele afectate nu au avut niciun contact întâmplător unul cu celălalt.

Simptomele cunoscute ale acestei tuburări ar fi: slăbiciune, stare generală de rău, leșin, pierderi parţiale de memorie și chiar şi halucinaţii. Toţi pacienţii, pur și simplu, încep să simtă o dorință irezistibilă de a dormi. Autorităţile sanitare, luate prin surprindere, cred că ar putea fi vorba de un virus și, prin urmare, testele virologice au fost prioritizate. Aceste teste vor fi efectuate de către specialiştii de la Centrul Regional de sănătate din Kokshetau.

O localnică, pe nume Sper Yakimova, a declarat următoarele: „Oamenii pur şi simplu adorm dintr-o dată, oriunde. Unii din ei, adorm în același moment, aproape unii de alţii, în picioare sau așezaţi”. Un elev de clasa a 9-a a fost unul dintre primii afectaţi de această boală ciudată; el avea halucinaţii şi apoi a căzut într-un somn profund. Cazurile „somnoroşilor” se înmulțesc din ce în ce mai mult.

Primul caz de manifestare a bolii somnului din Kalachi a avut loc între martie și aprilie 2013; de atunci, în mod regulat, au avut loc focare cu această boală. În decembrie 2013, 12 de persoane au fost afectate de somn delirant. La începutul anului 2014, în luna ianuarie, au fost raportate deja șapte victime.

Mulți oameni cred că boala este o consecință a „încălzirii globale”; alții asociază somn anormal de existența minelor de uraniu abandonate din apropierea localităţii. Aceste mine sunt dezafectate de circa 30 de ani. Dar totuşi, în ciuda investigațiilor autorităților, cazul rămâne încă un mister de aproape 1 an…

P.S. Eu am o altă teorie. Eu cred că acest stat din Asia Centrală, Kazahstanul, fostă republică sovietică, a devenit un fel de loc de experimentare al ocultiştilor şi a celor care se ocupă cu răspândirea de energie malefică în întreaga lume. Având capitala la Astana (anagrama lui Satana), Kazahstanul face parte activă din planul Ocultei Mondiale de dominare a lumii (citeşte mai multe în acest articol: Elitele lumii amplifică energiile negative şi entităţile diabolice cu ajutorul triangulaţiilor malefice! Una din ele este: staţia Holt (Australia) – Muntele “îngerilor căzuţi” Hermon (Siria) şi “capitala Satanei”, Astana!) Aşa că o să auziţi destule ştiri bizare din Kazahstan de-acum înainte…