Filozoful Illuminati, Bertrand Russell, susţinea încă din 1953 reducerea populaţiei printr-o epidemie mortală! Să fie vorba de ebola?

4.074 vizualizari

Illuminati RussellBertrand Russell (1872-1970) a fost un filosof, matematician, istoric și critic social britanic. Russell a fost un proeminent activist anti-război; a militat pentru comerțul liber și anti-imperialism. În timpul primului război mondial a fost arestat pentru acțiunile sale pacifiste, iar apoi a făcut campanie împotriva lui Adolf Hitler, a criticat totalitarismul lui Stalin, a atacat Statele Unite ale Americii pentru implicarea în războiul din Vietnam și a fost un susținător declarat al dezarmării nucleare. În anul 1950, i-a fost acordat Premiul Nobel pentru Literatură, în recunoașterea lucrărilor sale semnificative, în care promovează umanitarismul și libertatea de conștiință. Toate aceste lucruri apar pe pagina de Wikipedia, iar din prima vedere ar rezulta ce om minunat a fost Russell ăsta… ce a luptat împotriva imperialismului şi războiului.

Dar, desigur nu ştiţi chiar totul. Bertrand Russell nu a fost chiar un nimeni. Bunicul său, John Russell, a fost prim-ministrul al Marii Britanii de două ori în secolul al XIX-lea. Unul din strămoşii săi, John Russell (1766-1839), duce de Bedford, a fost stră-strănepotul regelui englez Charles al II-lea (1630-1685), aşa că filozoful avea în el şi „sânge albastru”. Deci, Bertrand Russell a făcut parte din elita lumii ce a condus şi ne conduce încă. Dar, iată ce „profeţii” făcea Bertrand Russell în 1953, despre cum ar trebui să arate lumea:

* Reducerea numărului populaţiei este un bine necesar pentru dezvoltarea lumii. Până acum războiul n-a avut un efect prea mare asupra creşterii populaţiei, care a continuat pe parcursul a două războaie mondiale. Poate că războiul bacteriologic ar fi mai eficient. Dacă la fiecare generaţie s-ar răspândi în lume o ciumă neagră, supravieţuitorii ar putea să procreeze liber fără ca, totuşi, să populeze prea mult planeta. Poate că această stare de lucruri este neplăcută, dar ce dacă? Persoanele cu adevărat nobile sunt indiferente la fericire, în special a celorlalţi.

* În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

* Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie, să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

* Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie… Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie. Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.

P.S. Aşadar, să rezumăm ideile:
– reducerea numărului populaţiei, ori prin războaie, ori prin diverse epidemii (de exemplu, ebola);
– practicarea eugeniei (adică diferenţierea „speciilor superioare” umane de cele „inferioare”);
– manipularea populaţiei pentru controlul ei absolut;
– distrugerea naţiunilor şi a religiilor şi crearea unui guvern unic mondial.

Toate acestea sunt idei Illuminati, şi, precum observăm, ele au fost planificate cu demult timp în urmă. Uniunea Europeană încearcă distrugerea naţiunilor, în lume se promovează cultul New Age (pentru distrugerea religiilor), generaţia tânără este îndobitocită pentru a fi mai uşor manipulată, asupra omenirii se află tot timpul spectrul unei epidemii de boli mortale (vezi, de exemplu, ebola). Toate acestea se întâmplă deja în ziua de azi, nu observaţi?