Filmul din 2003 “Un negru la Casa Albă” prezice cu 5 ani alegerea lui Obama ca primul preşedinte negru! Dovada că jocurile sunt deja făcute din umbră cu mult timp înainte!

  •  
  •  
  •  
  •  

seful statuluiZilele trecute, postul de televiziune Antena 1 a difuzat filmul “Un negru la Casa Albă”. Titlul său original este “Head of State”, adică “Şeful statului” şi prezintă cum un negru ajunge preşedintele SUA. În rolul negrului joacă binecunoscutul actor de comedie Chris Rock. Totul ar fi fost OK (ideea filmului n-ar fi fost nicio noutate)… Barack Obama de vreo 7 ani se află la conducerea Statelor Unite, fiind primul preşedinte negru din istorie. (Fac aici o mică paranteză şi vă spun că din 2016, s-ar putea să asistăm la o altă premieră: primul preşedinte femeie din istorie, Hillary Clinton).

Numai că filmul “Head of State” a fost realizat în 2003, deci cu 5 ani înaintea alegerii lui Obama, când niciun analist politic serios n-ar fi previzionat că peste 5 ani va fi ales un preşedinte negru. Filmul n-a fost un “blockbuster” în 2003, încasând în Statele Unite circa 37 de milioane de dolari.

De aceea, trebuie să ne punem întrebarea: a fost doar o coincidenţă faptul că peste 5 ani de la realizarea filmului, în America va fi ales primul preşedinte negru? A fost o premoniţie a producătorilor? Sau jocurile politice sunt făcute de mult, iar industria cinematografică hollywoodiană (ataşată tradiţional de Oculta Mondială) nu a făcut decât să transpună în realitatea ceea ce se cunoştea dinainte că se va întâmpla? Dacă ultima versiune ar fi adevărată, atunci lucrurile ar fi extrem de grave, pentru că s-ar confirma încă o dată că democraţia e de faţadă şi că jocurile sunt făcute doar în culise de Ocultă.

Încă o chestie interesantă pe care am remarcat-o la film: la minutul 33, actorul principal al filmului spune următoarele: “I asked my niece the other day, whats 4 + 4 ? She said 44!” Adică, tradus: “Am întrebat-o ieri pe nepoata mea cât fac 4+4. Ea mi-a răspuns 44!” Să mai readuc aminte că Obama este cel de-al 44-lea preşedinte? O referire subliminală mai clară decât atât nici că nu se putea…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu