Fidel Castro: Osama bin Laden, agent CIA şi subordonatul lui George Bush

2.399 vizualizari

bush bin LadenCelebrul lider cubanez, Fidel Castro, a declarat recent într-un interviu că Osama bin Laden este un agent CIA plătit, care a apărut tocmai când preşedintele George Bush trebuia să sperie lumea. Castro a argumentat că tocmai documentele recente de pe Internet demonstrează acest lucru, anunţă site-ul Jamaican Observer.

„Ori de câte ori Bush stârnea frică şi făcea mari discursuri, bin Laden apărea ameninţând oamenii cu o poveste despre ceea ce avea el să facă”, a declarat Castro mass-mediei de stat, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Daniel Estulin, de origine lituaniană, cunoscut pentru avansatele sale teorii ale conspiraţiei privind dominaţia lumii. „Lui Bush nu i-a lipsit niciodată sprijinul lui bin Laden. Osama a fost subordonatul său”.

Castro a mai spus că documentele publicate pe WikiLeaks.org, un site care a publicat recent mii de documente clasificate din timpul războiului afghan, „au demonstrat efectiv că bin Laden a fost agent CIA”.

Toate aceste comentarii au fost ultimele dintr-o serie de afirmaţii provocatoare rostite de revoluţionarul cubanez în vârstă de 84 de ani. Castro a mai prezis că un conflict mondial se va declanşa înainte de 2 iulie 2010, acest lucru ducând la amânarea rundelor finale ale Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud (vezi mai multe detalii în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/fidel-castro-profeteste-razboiul-dintre-iran-si-sua-si-declansarea-unui-razboi-nuclear/). Ulterior, el şi-a cerut scuze pentru această profeţie neîndeplinită.

În timpul întâlnirii cu Fidel Castro, Estulin i-a spus acestuia că adevărata voce a lui bin Laden a fost auzită ultima oară la sfârşitul anului 2001, iar persoana care a apărut în înregistrări audio şi video, după anul 2002, şi care se dădea drept bin Laden, era de fapt un „actor prost”.

Site-ul „Secretele lui Lovendal” a demonstrat de fapt într-un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/osama-bin-laden-teroristul-mort-de-ani-buni-si-inviat-sistematic-de-administratia-sua/), pe baza dovezilor apărute în presă şi a declaraţiilor unor oficiali înalţi, că bin Laden este mort de câţiva ani buni de zile, dar el este înviat sistematic de administraţiile de la Washington, pentru a se crea tot timpul un duşman imaginar.