Fetiţa ducesei Kate a fost şi ea creată artificial în laboratoarele secrete ale reptilienilor Nephilim din Baza 51!? Nuuu! Nu putem crede aşa ceva!

11.689 vizualizari

nephilim ducesa kateÎn presă internaţională a apărut un adevărat scandal, după ce ziariştii ruşi au acuzat că prinţesa Marii Britanii, Kate Middleton, nu ar fi fost niciodată însărcinată, apelând la o mamă-surogat, pentru a duce pe lume cel de-al doilea lor bebeluş, după cel născut pe 22 iulie 2013.

Sâmbătă, 2 mai 2015, ziua în care a născut cel de-al doilea bebeluș regal, Kate Middleton i-a uimit pe toți cu apariția ei fără greșeală. Coafată până la ultimul fir de păr, machiată impecabil, cu manichiura perfectă și îmbrăcată într-o rochie galbenă cu alb, Kate a fost o prezență demnă de o prințesă. Perfecțiunea ducesei de Cambridge i-a făcut însă pe jurnaliștii ziarului Pravda să speculeze faptul că soția lui William nu a fost nici măcar însărcinată și că ar fi apelat la o mamă-surogat, pentru aducerea pe lume a lui Charlotte. Argumentul lor? Kate a arătat prea bine la ieșirea din maternitate.

S-ar putea să fie doar o simplă speculaţie de presă, doar un simplu can-can, doar căutarea izbucnirii unui scandal. Nu neg toate aceste lucruri şi cred că aceste variante sunt cele mai probabile. Dar, pe de altă parte, fum fără foc nu iese niciodată. E curios că bebeluşul a venit pe lume pe 2 mai, în perioada Lunii pline, această perioadă fiind preferată de satanişti şi ocultişti în efectuarea de sacrificii sângeroase. „Coincidenţă!” o să urle scepticii! Sigur că da… aceeaşi coincidenţă a fost şi faptul că primul copil al cuplului regal britanic a venit pe lume pe 22 iulie 2013, numărul „22”, fiind unul din numerele malefice preferate de Oculta Mondială (vedeţi articolul în întregime pe care l-am scris atunci: Ducesa Kate a născut un moştenitor al Coroanei Britanice în ziua de 22, un număr malefic al ocultiştilor satanişti! Încă o dovadă că suntem conduşi de o Ocultă Mondială luciferică…)

Pe de altă parte, mi se pare ciudat că a reapărut acuzaţia că nu ducesa a născut acest copil; aceeaşi acuzaţie am auzit-o şi în 2013, la naşterea celuilalt copil, şi despre care am scris un alt articol: Şi-a falsificat ducesa Kate sarcina? Copilul “născut” de ea şi prinţul William a fost, de fapt, creat în laboratoarele secrete ale reptilienilor Nephilim din Baza 51?Atunci, un teoretician al conspiraţiilor spunea că bebeluşul cuplului regal ar fi fost creat artificial în Baza 51 a reptilienilor Nephilim! Să fie vorba şi în cazul fetiţei „născute” pe 2 mai 2015 de aceeaşi creare în eprubetă în Baza 51 a reptilienilor Nephilim? Prea fantastică ipoteza, nu? Nu putem crede aşa ceva…