Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ferească Dumnezeu să ajungă Mitt Romney preşedinte al SUA în locul lui Obama… Va declanşa apocalipsa în Orientul Mijlociu şi în lume!

98

blankCred că vă aduceţi aminte ce scriam în iulie 2012 despre candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA anului 2012, Mitt Romney: faptul că e un mormon stupid (https://www.lovendal.ro/wp52/iata-ce-politicieni-avem-mitt-romney-contracandidatul-lui-obama-la-presedintia-sua-este-un-mormon-stupid/). Că e mormon, nimeni nu se îndoieşte de asta. Numai că nu e atât de stupid pe cât pare. Sau cel puţin, cei care stau în spatele său. Pentru că… ia uitaţi ce declară acesta în întâlnirile sale electorale (citesc o ştire de pe Yahoo News):

„Lumea are nevoie de o conducere americană. Orientul Apropiat are nevoie de o conducere americană și intenționez să fiu un președinte care va întrupa acest leadership pe care America îl respectă și care ne va face în continuare admirați în toată lumea (…) Când privim lumea astăzi, am zice că suntem mai degrabă la mila evenimentelor în loc să le provocăm noi. Or, una dintre calitățile esențiale ale Americii este de a crea evenimente.”

Romney l-a mai criticat pe Obama și deoarece a redus bugetul pentru apărare cu 500 de miliarde de dolari. „Dacă voi fi președintele Statelor Unite, vom restabili angajamentele noastre militare și vom face astfel încât armata americană să rămână cea mai puternică din lume”, a promis el.

Precum se observă, declaraţii războinice de la un capăt la altul. Dacă – Doamne fereşte! – omul ăsta va ajunge în noiembrie 2012 preşedintele Americii în locul lui Obama, va declanşa apocalipsa în Orientul Mijlociu. E adevărat că şi Obama e o alegere foarte proastă, căci pe zi ce trece se transformă într-un fel de dictator (vezi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/sua-e-in-pericol-de-a-deveni-din-tara-democratica-nr-1-in-lume-in-cea-mai-mare-dictatura-mondiala-daca-obama-va-fi-ales-presedinte-din-nou/). Grea alegere: într-un dictator (Obama) şi un războinic (Mitt Romney).

Orgoni Crystal