Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fantoma de la mormântul papei: De ce foloseşte Vaticanul simboluri oculte? Vrea să-l reînvie ca entitate demonică pe papa Ioan Paul al II-lea?

708

blankDacă toată lumea fierbe odată cu alegerea noului papă, Francisc I, să ne întoarcem puţin la unul din înaintaşii săi, papa Ioan Paul al II-lea, cel care a fost şeful Bisericii Catolice timp de 27 de ani, între 1978 şi 2005. Mormântul papei se află la Vatican, fiind supravegheat de o cameră video, care transmite live prin Internet, 24 din 24 de ore (vezi aici linkul: http://www.vaticanstate.va/content/vaticanstate/en/monumenti/webcam/tomba-del-beato-giovanni-paolo-ii-.html). Am găsit pe YouTube, care susţine că pe 27 februarie 2013, s-ar fi observat fantoma papei deasupra mormântului său. Videoclipul îl puteţi găsi la finalul articolului. Citez din descrierea lui:

Pe 27 februarie 2013, în jurul orei 6:30 dimineaţa, Luis R., un catolic devotat şi locuitor din Fort Myers, Florida, se uita pe pagina web a camerei video de la mormântul papei Ioan Paul al II-lea, atunci când a observat o lumină strălucitoare care a luminat întreaga cameră, care s-a diminuat pentru a forma ceea ce pare a fi o figură umană, ce emana lumină în centrul ecranului. Lumina fantomatică părea a lăsa o umbră peste crucea ce a fost plasată deasupra mormântului papei, şi atunci, Luis a început imediat să salveze imaginile înregistrate de camera web de la Vatican. Apariţia s-a mutat apoi din centrul imaginii către dreapta, până când nu a mai fost vizibilă. Ar putea fi această creatură fantoma papei Ioan Paul al II-lea? Vă rugăm lăsaţi-ne un comentariu şi spuneţi-ne ce credeţi.

Acum…nu ştiu dacă într-adevăr acel spectru ar putea fi fantoma fostului papă Ioan Paul al II-lea, dar totuşi am găsit o conspiraţie mai interesantă. Priviţi în fotografia de mai jos mormântul papei:

blank

Probabil că nu veţi vedea nimic interesant. Dar uitaţi-vă totuşi la poza de mai jos, în care este prezentat şi tabloul situat deasupra mormântului papei:

blank

Observaţi în tablou cum Iisus este dat jos de pe cruce, fără răni pe el şi fără sânge! Observaţi cum îngerul îi ia coroana de spini de pe capul lui Iisus! Tabloul vrea să ne spună că Iisus Hristos nu ar mai fi crucificat! Păi, fără crucificarea, moartea şi învierea lui Iisus, nu mai există mântuirea lumii şi, deci, nu mai există nicio bază ideologică pentru creştinism. Ce caută acest tablou “antihrist” în mijlocul Vaticanului, chiar deasupra mormântului papei Ioan Paul al II-lea? Care este semnificaţia lui? Ce vrea să ne spună? Are vreo legătură cu “fantoma” papei?

Să vă mai spun alte chestii interesante şi oculte cu privire la sicriul papei Ioan Paul al II-lea? Ca de exemplu faptul că la moartea sa, în anul 2005, papa a fost pus într-un sicriu cu formă trapezoidală, la fel cum sunt înmormântaţi vampirii în literatura SF? Ştiţi ce spunea fostul satanist Bill Schnoebellen în cartea sa “Mormintele albe: limbajul ascuns al templului mormon”? “Forma trapezoidală a fost privită mult timp de către ocultişti ca forma cea mai satanică, întrucât cresc manifestările demonice”. De aceea a fost înmormântat Ioan Paul într-un sicriu trapezoidal, pentru a creşte manifestările demonice în inima Vaticanului!? “Fantoma” din videoclipul de mai jos este dovada manifestării demonice?

Orgoni Crystal