Familia Illuminati Rothschild a pus mâna pe Aeroportul Internaţional din Chişinău! Ce fac autorităţile din Republica Moldova?

2.458 vizualizari
Foto: prelucrare proprie

O ştire din Republica Moldova din august 2019 a fost trecută cu vederea de mass-media „mainstream” din România: faptul că aeroportul din Chişinău, principala poartă de intrare din/în lume a basarabenilor este în administrarea familiei Rothschild.

Astfel, conform site-ului unimedia.info, 95% din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău (Komaksavia Airport Invest Ltd) a fost achiziționată de NR Investments Ltd. Acordul de concesiune a Aeroportului Chișinău a fost semnat pe 30 august 2013, între Agenția Proprietății Publice și compania Avia Invest. Unul din investitorii principali al companiei Avia Invest este tocmai Komaksavia Airport Invest Ltd, cea cumpărată de NR Investments Ltd.

Conform Wikipediei, NR Investments Ltd. aparţine lui Nathaniel Philip Rothschild, un om de afaceri britanic ce face parte din faimoasa familie Illuminati Rothschild, cea mai bogată familie din lume.

Foarte interesant e faptul că, potrivit site-ului Epoch Times Romania, autorităţile actuale de la Chişinău nu doresc să aibă de-a face cu Rothschild, şi au anunţat că Guvernul Rep. Moldova va continua să colaboreze cu instituţiile de drept pentru a rezilia contractul de concesiune a Aeroportului Internaţional Chişinău.