Facţiunile din interiorul Ocultei Mondiale se luptă pentru bani şi putere! Papa Francisc, George Bush, Dalai Lama, Rockefeller şi alţii! Ne mai mirăm că există atâtea războaie în lume!?

2.785 vizualizari

lupta IlluminatiBătălia pentru controlul asupra dreptului de a tipări şi a distribui dolari, euro şi alte valute este în toi pe plan mondial, existând mai multe facţiuni. În Italia, de exemplu, papa Francisc şi gruparea sa a câştigat o majoritate confortabilă şi, ca rezultat, loja francmasonică P2 îl recunoaşte pe papă drept „M1”, adică are dreptul de a decide cum sunt creaţi şi distribuiţi banii. Mai multe detalii despre misterioasa lojă francmasonică P-2 (Propaganda 2) puteţi găsi în acest articol: Misterioasa lojă masonică Propaganda-2: un exemplu de terorism de stat.

O altă facţiune care controlează finanţele actuale ale lumii include 13 lideri mondiali, printre care îi amintim pe regina Elisabeta, Dalai Lama, sultanul Brunei-ului, baronul Fritz Thysen, secretarul general iezuit Adolfo Nicholas, David Rockefeller, George Bush, şi alţi membri neidentificaţi (probabil de naţionalitate chineză). Regele Belgiei şi regina Beatrix a Olandei s-au retras în curând din acest grup. Vă mai amintiţi de acest articol publicat în martie 2013 („O parte din Oculta Mondială, condusă de “papa cel negru” al iezuiţilor, doreşte scoaterea din scenă a papei, a reginei Angliei şi Olandei, dar şi a lui Obama”)? Acolo explicam de lupta din cadrul Ocultei Mondiale, prin care regina Beatrix a Olandei a fost nevoită să demisioneze. Aici, facem o mică paranteză şi să spunem că Dalai Lama a cumpărat în ultima perioadă o mulţime de proprietăţi în Portugalia, o posibilă indicaţie a faptului că acest pretins om sfânt se aşteaptă să nu mai fie bine primit în Asia (citiţi mai multe despre ipocrizia lui Dalai Lama în acest articol: Dalai Lama, cel mai ipocrit lider spiritual al lumii: prieten cu teroriştii, cu naziştii şi cu CIA).

Pe de altă parte, familia Rothschild îşi ia „partea leului”, cu binecunoscutul lor comision de 2% din valoarea totală a dolarilor, al euro şi al altor valute, înainte ca acestea să fie distribuite prin mari bănci ca Goldman Sachs şi Bank of America. Familia Rothschild se mai află în spatele posibilului război cu Siria, căci această ţară, ca şi alte câteva, nu acceptă statutul de „sclav al datoriilor”.

Alte facţiuni ale Ocultei Mondiale care se luptă pentru supremaţia privind finanţele mondiale includ: „coaliţia BRICS” (oameni de afaceri şi politicieni importanţi din China, Brazilia, Rusia, India şi Africa de Sud”), dar şi o coaliţie de puternice familii regale asiatice.

Când atât de mulţi oameni puternici se luptă pentru bani şi putere, nu e „normal” ca în lume să existe atâtea războaie şi foamete?