Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrilor, veniţi şi salvaţi omenirea de foamete! Căci vom fi 30 de miliarde de oameni până în anul 2300!

253

blankRata de creştere a populaţiei lumii trebuie să înceteze semnificativ înainte de a atinge niveluri ce nu vor putea fi suportate, spune un raport al Naţiunilor Unite, citat de BBC. Pentru aceasta, fertilitatea trebuie să nu depăşească un anumit “prag de înlocuire”, adică nivelul de fertilitate la care se înlocuieşte o generaţie cu alta.

La sfârşitul anului 2011, nivelul populaţiei a ajuns deja la 7 miliarde de locuitori, iar acest nivel s-ar putea dubla până la 14 miliarde până în anul 2100, dacă se menţine ritmul actual de creştere şi nu vor fi luate măsuri suplimentare de stagnare a acestui ritm. De ce este necesar acest lucru? Pentru că nu vor exista atâtea resurse agricole pentru a putea hrăni o populaţie atât de mare.

Oricum, specialiştii studiază mai multe scenarii de creştere a populaţiei. Un studiu mai ponderat de creştere arată că în 2070, am putea avea 9,4 miliarde de locuitori, dar într-un scenariu de fertilitate maximă, cu o medie de 2,3-2,4 copii născuţi de o singură femeie, până în anul 2300 am putea avea 30 de miliarde de locuitori.

Raportul mai menţionează că cel mai sărac continent al lumii, Africa, până în 2100 îşi va creşte populaţia cu 150%, multe din ţările africane vor fi având în secolul 22 un număr de pănă la 4 ori mai mulţi locuitori decât au în prezent.

P.S. Din acest raport, eu trag următoarea concluzie: în viitorul îndepărtat, sărăcia şi foametea vor domina întreaga umanitate. Şi aşa la 7 miliarde de locuitori, vreo 1-2 miliarde de oameni mor efectiv de foame. D-apoi la 30 miliarde de locuitori, ce se va întâmpla? Vor exista pe străzi doar schelete? Doar extratereştrii ne mai pot salva…

Orgoni Crystal