Extratereştrii trăiesc de 1 milion de ani în partea întunecată a Lunii! Până în 2015, mii de nave de-ale lor vor apărea pe cerul Terrei! Acestea sunt dezvăluirile unui bărbat răpit de extratereştri!


extraterestri OZNPe UFOCaseBook.com – site-ul care prezintă relatări ale celor răpiţi de extratereştri – am întâlnit un caz foarte interesant de răpire, al unui bărbat (ce nu doreşte să-şi decline identitatea), dar căruia îi vom spune simplu Bo. Această răpire ar fi avut loc în anul 1988. Bo susţine că a fost răpit, dus într-o navă extraterestră întunecată, iar acolo i s-au făcut nişte teste medicale, luându-i-se şi nişte mostre din trupul său (ca cele de piele sau spermă). Bo a dat un interviu unui investigator de pe UFOCaseBook.com… am să extrag nişte fragmente în care apar dezvăluiri senzaţionale:

Întrebare: Cum arătau fiinţele care te-au răpit?
Bo: Erau foarte mici. Eu, oricum sunt scund, am doar 1,60 metri. Ei abiau îmi ajungeau la nivelul umărului meu. Aveau ochii mari şi gura mică.

Întrebare: Cum s-au comportat faţă de tine, în mod general?
Bo: Au fost foarte nesuferiţi. Nu-mi plăceau deloc de ei.

Întrebare: E adevărat că aţi ajuns cu nava extraterestră şi până la Lună?
Bo: Da, a fost foarte ciudat. După circa 15 secunde după ce-am decolat, am fost împins în faţă şi mi s-a spus că am ajuns pe Lună.

Întrebare: Şi apoi ce s-a întâmplat?
Bo: Următorul lucru pe care mi-l amintesc este acela că m-am trezut gol într-un bazin umplut cu un gel verzui; acolo se mai aflau 14 sau 15 oameni. Unii se mişcau sub gel; o femeie țipa și plângea după ajutor. Un alt bărbat încerca să se târască afară din bazin (…) Apoi, am fost dus într-o încăpere neagră cu „lumină neagră”. Acolo se aflau alte fiinţe: înalte, foarte asemănătoare omului, dar extrem de urâte.

(…) La un moment dat, un extraterestru uriaş mi-a arătat ce-a fost în trecutul omenirii şi ceea ce se va întâmpla în viitorul nostru apropiat. Aceşti extratereştri ne-au ajutat de-a lungul timpului, inclusiv pe vechii egipteni şi pe vechii mayaşi… însă, ei nu pot trăi pe Pământ. Mi-au prezentat cum arăta Atlantida… era minunată!

Aceşti extratereştri îşi au baza pe „partea întunecată” a Lunii. De ce? Pentru că acesta este singurul loc din sistemul nostru solar în care ei nu pot fi detectaţi de către om. Dar, până în 2015 ei îşi vor face simţită prezenţa: ne vom uita în sus în cer și acolo vom vedea mii de nave extraterestre (…) Apoi, lumea se va curăța de la sine, eliminându-se toate formele de viață de pe ea. Iar extratereştrii vor repopula Terra, aşa cum au mai făcut-o şi înainte. Amintiți-vă, ei sunt aici de 1 milion de ani!

P.S. Despre ideea că extratereştrii trăiesc în partea întunecată a Lunii, am vorbit şi eu în cadrul acestui articol (“Extratereştrii vin din partea întunecată a Lunii”: documentarul cu o nouă teorie şocantă). Iată ce spuneam atunci:

* Astronomii francezi au cartografiat imaginile de înaltă rezoluţie din arhivele NASA, transformându-le într-o viziune tridimensională sferică a Lunii. Ajungând la partea întunecată a Lunii, pe care n-o vedem niciodată, observăm că ea este chiar diferită.  Nu există atât de multe zone care să apară ca „întunecate”.
* Dacă extratereştrii ar veni spre Pământ, Luna ar fi un loc de popas extrem de bun, pentru că „faţa apropiată a Lunii” este întotdeauna aceeaşi, cea care o vedem de pe Pământ. Şi, astfel, ea ar putea fi un loc extrem de propice pentru extratereştri, pentru a aseleniza provizoriu înainte de a intra în atmosfera Pământului.
* E posibil ca Space Shuttle şi sateliţii ORFEUS, precum şi alte tehnologii, au fost folosite pentru a monitoriza OZN-urile care vizitează atmosfera de pe Pământ, odată ce ele vin de pe Lună.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock