Extratereştrii trăiesc de 1 milion de ani în partea întunecată a Lunii! Până în 2015, mii de nave de-ale lor vor apărea pe cerul Terrei! Acestea sunt dezvăluirile unui bărbat răpit de extratereştri!


extraterestri OZNPe UFOCaseBook.com – site-ul care prezintă relatări ale celor răpiţi de extratereştri – am întâlnit un caz foarte interesant de răpire, al unui bărbat (ce nu doreşte să-şi decline identitatea), dar căruia îi vom spune simplu Bo. Această răpire ar fi avut loc în anul 1988. Bo susţine că a fost răpit, dus într-o navă extraterestră întunecată, iar acolo i s-au făcut nişte teste medicale, luându-i-se şi nişte mostre din trupul său (ca cele de piele sau spermă). Bo a dat un interviu unui investigator de pe UFOCaseBook.com… am să extrag nişte fragmente în care apar dezvăluiri senzaţionale:

Întrebare: Cum arătau fiinţele care te-au răpit?
Bo: Erau foarte mici. Eu, oricum sunt scund, am doar 1,60 metri. Ei abiau îmi ajungeau la nivelul umărului meu. Aveau ochii mari şi gura mică.

Întrebare: Cum s-au comportat faţă de tine, în mod general?
Bo: Au fost foarte nesuferiţi. Nu-mi plăceau deloc de ei.

Întrebare: E adevărat că aţi ajuns cu nava extraterestră şi până la Lună?
Bo: Da, a fost foarte ciudat. După circa 15 secunde după ce-am decolat, am fost împins în faţă şi mi s-a spus că am ajuns pe Lună.

Întrebare: Şi apoi ce s-a întâmplat?
Bo: Următorul lucru pe care mi-l amintesc este acela că m-am trezut gol într-un bazin umplut cu un gel verzui; acolo se mai aflau 14 sau 15 oameni. Unii se mişcau sub gel; o femeie țipa și plângea după ajutor. Un alt bărbat încerca să se târască afară din bazin (…) Apoi, am fost dus într-o încăpere neagră cu „lumină neagră”. Acolo se aflau alte fiinţe: înalte, foarte asemănătoare omului, dar extrem de urâte.

(…) La un moment dat, un extraterestru uriaş mi-a arătat ce-a fost în trecutul omenirii şi ceea ce se va întâmpla în viitorul nostru apropiat. Aceşti extratereştri ne-au ajutat de-a lungul timpului, inclusiv pe vechii egipteni şi pe vechii mayaşi… însă, ei nu pot trăi pe Pământ. Mi-au prezentat cum arăta Atlantida… era minunată!

Aceşti extratereştri îşi au baza pe „partea întunecată” a Lunii. De ce? Pentru că acesta este singurul loc din sistemul nostru solar în care ei nu pot fi detectaţi de către om. Dar, până în 2015 ei îşi vor face simţită prezenţa: ne vom uita în sus în cer și acolo vom vedea mii de nave extraterestre (…) Apoi, lumea se va curăța de la sine, eliminându-se toate formele de viață de pe ea. Iar extratereştrii vor repopula Terra, aşa cum au mai făcut-o şi înainte. Amintiți-vă, ei sunt aici de 1 milion de ani!

P.S. Despre ideea că extratereştrii trăiesc în partea întunecată a Lunii, am vorbit şi eu în cadrul acestui articol (“Extratereştrii vin din partea întunecată a Lunii”: documentarul cu o nouă teorie şocantă). Iată ce spuneam atunci:

* Astronomii francezi au cartografiat imaginile de înaltă rezoluţie din arhivele NASA, transformându-le într-o viziune tridimensională sferică a Lunii. Ajungând la partea întunecată a Lunii, pe care n-o vedem niciodată, observăm că ea este chiar diferită.  Nu există atât de multe zone care să apară ca „întunecate”.
* Dacă extratereştrii ar veni spre Pământ, Luna ar fi un loc de popas extrem de bun, pentru că „faţa apropiată a Lunii” este întotdeauna aceeaşi, cea care o vedem de pe Pământ. Şi, astfel, ea ar putea fi un loc extrem de propice pentru extratereştri, pentru a aseleniza provizoriu înainte de a intra în atmosfera Pământului.
* E posibil ca Space Shuttle şi sateliţii ORFEUS, precum şi alte tehnologii, au fost folosite pentru a monitoriza OZN-urile care vizitează atmosfera de pe Pământ, odată ce ele vin de pe Lună.

 


Lasă un comentariu