„Extratereştrii” din prezent sunt oameni veniţi din viitor? Sau poate o civilizaţie avansată din trecutul Terrei, capabilă şi ea de călătorii în timp?


Chiar există extratereştri? OZN-urile pe care zeci de mii de martori le-au văzut de-a lungul timpului sunt chiar nave spaţiale venite din alte sisteme solare sau galaxii, pentru a ne vizita pe noi, oamenii? Cât de departe vin extratereştrii? Totuşi, s-ar putea să existe o mare problemă. Cât de avansată ar trebui să fie tehnologia extraterestră, pentru a traversa distanţe atât de lungi? Ar trebui ca acea navă să călătorească foarte aproape de viteza luminii, ceea ce ar fi un lucru foarte greu, chiar dacă creatorii serialului SF „Star Trek” cred că acest lucru ar fi posibil peste câteva sute de ani.

Mai există şi o altă ipoteză, care pare a fi mai fascinantă. Dacă „extratereştrii” n-ar fi altceva decât oameni veniţi din viitor, care au călătorit înapoi în timp, folosind o tehnologie avansată? Aceşti călători în timp s-ar fi putut întoarce către civilizaţiile străvechi, pentru a le studia sau pentru a schimba istoria în scopul prevenirii unui eveniment catastrofic. Textele străvechi şi artefactele care prezintă zei şi fiinţe celeste n-ar fi decât aceşti călători în timp din viitor.

Dar, dacă am ajuns cu imaginaţia până aici, de ce să nu mergem şi mai departe cu o altă ipoteză? Dacă în trecutul Pământului a existat o formă de inteligenţă foarte avansată, care e în stare să facă călătorii în timp în viitor şi noi să credem că ei sunt „extratereştri”? Până la urmă, oricare din ipotezele acestea ar fi viabile.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO