Extratereştrii Anunnaki şi elita Illuminati conduc Pământul din vechime! Ei ne ţin în sclavie de atunci… de aceea toată istoria noastră e falsificată!

12.209 vizualizari

anunnaki zeuMichael Tsarion, în cartea sa „Astroteologia şi mitologia siderală” spunea următoarele: „Trebuie să fim de acord cu afirmaţia că subiectul istoriei este unul dintre cele mai plictisitoare subiecte. Studiul despre cum a fost manipulată istoria este, cu siguranţă, unul dintre cele mai interesante”. Filozoful Jean-Jacques Rousseau spunea ceva asemănător: „Falsificarea istoriei este lucrul cel mai cunoscut care i-a condus pe oameni în istorie”.

Conform teoriei lui Zecharia Sitchin, extratereştrii Anunnaki au sosit pe planeta noastră în urmă cu 450.000 de ani, din lumea lor, planeta Nibiru. Se crede că ei au venit aici pentru a găsi aur, cu scopul de a revitaliza atmosfera lui Nibiru şi a o proteja de radiaţiile cosmice mortale. Anunnaki i-au creat pe oameni ca o rasă de sclavi, încrucişând ADN-ul lor cu cel al lui Homo Erectus (vezi mai multe în acest articol: Anunnaki, extratereştrii de pe Nibiru pe Pământ: o istorie de 450.000 de ani (partea 1)). De la aceşti Anunnaki am învăţat să fim obsedaţi faţă de aur.

Adevărul istoric este acela că speciile reptiliene de extratereştri au condus Pământul încă din vechime, şi continuă s-o facă prin familiile conducătoare ascunse în organizaţia Illuminati. Anunnaki ne-au învățat ierarhia, violența, lăcomia, sclavia, îndatorirea. Ei ne-au făcut să ne închinăm lor, considerându-i drept „zei”. Ei ne-au învăţat competiţia ucigătoare şi să fim obsedaţi de ranguri şi stat sociale. Ei ne-au învăţat cum să ucidem alţi indivizi şi grupuri de indivizi. Ei ne-au învăţat cum să creăm regate şi religii separate, pentru a fi divizaţi. Anunnaki a creat instituţia sclaviei, inclusiv cea modernă (banca), pentru a fi sclavi toată viaţa.

Noi, oamenii de rând, suntem robii elitei Anunnaki-Illuminati în fabrici, armate, mine, ferme, proiecte de construcţii etc. Muncim pentru ei şi suntem controlaţi de ei… Ei aplică binecunoscutul principiu machiavelic „Divide et impera”, adică „Divide şi conduce”. Ei ne ţin într-un matrix şi vor ca noi, oamenii, să nu avem parte niciodată de pace în lume. Vor fi întotdeauna războaie şi ăsta e şi scopul lor. Aceşti Anunnaki sunt total lipsiţi de dragoste, de compasiune şi de divinitate.

Dar, ca să nu generalizăm, nu toţi au fost şi sunt aşa. Există în rândul Anunnakilor câţiva lideri plini de compasiune ce vor să ne elibereze din matricea mentală cu care am fost înrobiţi. Aliații noștri din rândul Anunnakilor ne-au ajutat cât au putut, oprind unele războaie şi învăţându-ne cunoştinţe avansate de astronomie, medicină, energie, fizică, știința rachetelor, precum şi altele.