Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extraordinar: o firmă canadiană va produce un “vaccin” împotriva lui Covid-2019! Dar acesta nu va fi un vaccin obişnuit (cu virusuri vii), ci e vorba de o biotehnologie cu totul revoluţionară!

8443

blankVeştile cu privire la lupta împotriva coronavirusului ce produce Covid-2019 sunt din ce în ce mai bune. Dacă ieri spuneam că vremea caldă şi umiditatea ridicată va limita răspândirea acestui coronavirus (În sfârşit o veste extraordinară a cercetătorilor chinezi: vremea caldă şi umiditatea ridicată va încetini coronavirusului Covid-19 în următoarele luni!), precum şi faptul că un supercalculator caută un tratament împotriva lui Covid-2019 (Cel mai rapid supercomputer din lume caută tratamentul împotriva lui Covid-2019), iată că azi aflăm o veste extraordinară din Canada.

Compania biofarmaceutică Medicago a produs cu succes o Particulă de Tip Virus (Virus-Like Particle – VLP) a noului coronavirus, la numai 20 de zile după ce a obținut gena SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19. Producerea VLP este primul pas în dezvoltarea unui vaccin pentru COVID-19, care va fi supus unui test pre-clinic pentru siguranță și eficacitate. După finalizatea testului, Medicago se așteptă să discute cu autorităţile pentru inițierea în iulie/august 2020 a testelor clinice pe oameni.

Dar, ce este mai important de reţinut: Medicago nu produce clasicele vaccinuri, cele care pot fi periculoase pentru unii oameni, ci e vorba aici de o nouă tehnologie. Compania Medicago folosește o tehnologie brevetată bazată pe plante pentru dezvoltarea unor terapii bazate pe proteine. Spre deosebire de vaccinurile tradiționale, Medicago nu folosește produse animaliere sau virusuri vii pentru a-și crea produsele. În schimb, utilizează Particule de Tip Virus (VLP-uri) care imită forma și dimensiunile unui virus, care permit corpului să îi recunoască și să creeze un răspuns imunitar printr-o modalitate non-infecțioasă.

Tehnologia brevetată de Medicago este rapidă, versatilă și scalabilă. De îndată ce secvența genetică a unui virus devine disponibilă, Medicago poate dezvolta un vaccin candidat de nivel clinic în numai câteva săptămâni.

Orgoni Crystal