Facebook
Orgoni Crystal

Exterminarea doctorilor de medicină alternativă continuă! O doctoriţă care critica vaccinarea şi susţinea un tratament alternativ al cancerului, a fost găsită asasinată în casă!

Mary Rene Bovier DOAm spus-o de două ori până acum despre scoaterea din scenă a doctorilor de medicină alternativă, iar ultimul articol pe această temă a fost publicat pe 24 iulie 2015 – Încă 4 morţi suspecte de doctori în medicină alternativă! Alţi 2 doctori au dispărut! Numărul total al victimelor în ultima lună se ridică la 7! Mafia medicalo-farmaceutică îi omoară treptat pe doctorii ce oferă tratamente naturiste!Între timp se pare că victimele mafiei medicale au ajuns la 10, iar ultima victimă este o doctoriţă din America care era împotriva vaccinării! Nefericita victimă se numea Dr. Mary Rene Bovier, iar despre moartea ei găsim un articol pe site-ul wfmj.com, articol publicat pe 12 august 2015. Citez din articol:

Moartea unui doctor din Sharon este tratată ca o crimă. Victima în vârstă de 65 de ani a fost găsită în casa ei din Sharon miercuri dimineata. Șeful poliției din Sharon spune că ofiţerii care au ajuns la casa victimei au văzut-o pe aceasta ca fiind înjunghiată. Victima a fost identificată ca fiind Dr. Mary Rene Bovier. Detectivii spun că o cauză oficială a decesului va fi stabilită numai în urma unei autopsii. Licența Dr. Bovier era activă până în iulie 2017. Martorii o descriu pe doctoriţă ca fiind o “doamnă de treabă”, care practica medicina geriatrică (de familie) şi îşi iubea pacienţii.

Un asasinat în toată regula! Un simplu jaf sau o crimă pasională? Am fi putut lua în considerare aceste două ipoteze, dacă nu am fi avut anterior 9 morţi suspecte de doctori în ultima lună.

Am făcut unele cercetări şi am aflat că această femeie a avut o lucrare în care vorbea împotriva vaccinării. De asemenea, Dr. Mary Rene Bovier era implicată în cercetări privind Gc-MAF. Gc-MAF (sau factor de activare macrofagă a proteinei derivate Gc) este o proteină, care, prin afectarea sistemului imunitar, poate juca un rol în diverse boli (vedeţi articolul de pe Wikipedia). Există susţineri care spun că Gc-MAF poate fi o alternativă de tratament a cancerului şi a SIDEI. Eu cred că fum fără foc nu iese niciodată, pentru că articolele care susţineau aşa ceva au fost scoase din revistele de specialitate. Probabil că la presiunea marilor corporaţii farmaceutice, care nu au niciun interes în a găsi tratamente definitive la cancer, pentru că astfel industria lor de sute de miliarde de dolari anual s-ar prăbuşi.

Cred că aceste crime ale Mafiei Medicalo-farmaceutice, afliată la Oculta Mondială, sunt ca un avertisment pentru toţi doctorii de medicină alternativă pentru a renunţa la tratamentele lor cât mai curând posibil, căci altfel ar putea-o s-o încurce…

Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , , , , ,
Orgoni Crystal

 

Articole inrudite