Explozia de zilele trecute a rachetei spaţiale americane Antares a fost pusă la cale de forţele oculte de la Washington, pentru a testa eficacitatea armei cu impuls electronic (EMP)! Într-o zi, această armă va distruge toate reţelele din lume!

2.651 vizualizari

explozia AntaresZilele trecute s-a anunţat explozia unei rachete americane (Antares), imediat după lansare. Citez ştirea de pe hotnews.ro:

Racheta Antares a societăţii americane Orbital Sciences care transporta capsula fără echipaj uman Cygnus, cu destinaţia Staţia Spaţială Internaţională (ISS), a explodat marţi, la puţin timp după lansarea sa, potrivit imaginilor difuzate în direct de NAŞA, transmite AFP. „Explozia s-a produs la puţin timp după lansare”, a spus comentatorul televiziunii NASA, care transmitea în direct imagini de la centrul spaţial Wallops, în Virginia. Potrivit imaginilor, racheta ia foc la câteva secunde după lansare şi explodează.

„Am pierdut lansatorul Orb3”, a adăugat comentatorul, precizând că nu există nicio indicaţie că ar fi persoane rănite, deşi pagubele materiale par importante. A fost prima lansare de noapte pentru racheta Antares, potrivit Orbital, şi a treia misiunea de aprovizionare Cygnus spre ISS. Cygnus ar fi trebuit să livreze 2,2 tone de produse alimentare şi material pentru experienţe ştiinţifice. Lansarea fusese amânată cu 24 de ore, luni, din cauza prezenţei unei nave, în Atlantic, în interiorul perimetrului de securitate al lansării.

P.S. E posibil ca explozia acestei rachete a fost un atentat pus la cale de forţele oculte care conduc Statele Unite, care au vrut astfel să-şi testeze eficacitatea armelor EMP (cu puls electromagnetic). Interesant e faptul că un exerciţiu teoretic privind efectele armei EMP a avut loc foarte recent, pe 22 octombrie 2014, la New York, conform unei ştiri CBS. Iată ce putem citi în ştirea respectivă:

Oficiul pentru Situaţii de Urgenţă a simulat un atentat terorist, care a avut loc în Times Square din New York; conform acestui scenariu, peste 100.000 de oameni ar fi fost ucişi instantaneu, dar, în acelaşi timp explozia a produs şi un „puls electromagnetic”, distrugând o bună parte din reţelele de comunicaţii.

De fapt, această face această armă… distruge reţelele de electricitate şi comunicaţii. Dacă ipoteza este una corectă, atunci acest lucru înseamnă că testarea armei EMP asupra rachetei Antares a fost cu adevărat un succes.

Un lucru mai e foarte interesant în toată această conspiraţie: lansarea rachetei a fost amânată cu 24 de ore, nu datorită prezenţei unei nave, aşa cum se spune în ştire, ci pentru că ea să aibă loc în mijlocul unui eveniment foarte important pentru americani: meciul de fotbal american dintre Washington Redskins şi Dallas Cowboy. Astfel, s-a vrut să se testeze şi reacţia populaţiei americane, care nu a putut uita cu uşurinţă şi alte explozii a unor rachete spaţiale, ca explozia navetei spaţiale Challenger (din 1986) şi a navetei Columbia (din 2003).