Expertul din Grupul Bilderberg, Daniel Estulin, ne dezvăluie că în cadrul acestei organizaţii a Ocultei Mondiale există o ruptură profundă cu privire la Ucraina! Bilderbergii americani îşi doresc un război nuclear termic cu Rusia!

4.896 vizualizari

daniel-estultinPe 1 iunie 2014, în articolul acesta (Care au fost discuţiile secrete ale reuniunii anuale de la Copenhanga a Grupului Bilderberg? Această organizaţie ocultă pregăteşte dinainte războaiele şi numeşte preşedinţii şi prim-miniştrii lumii!) vorbeam despre ceea ce s-a discutat la reuniunea anuală a grupului francmasonic Bilderberg, care a avut loc la sfârşitul lunii mai 2014. Prezentam atunci părerile unui expert în Grupul Bilderberg, scriitorul Daniel Estulin. Acelaşi domn Estulin a acordat recent un interviu, în care ne vorbeşte mai multe despre această reuniune secretă. Citez ştirea de pe site-ul USAWatchDog.com:

Una dintre discuţiile de top de la reuniunea Bilderberg a fost criza din Ucraina. Domnul Estulin a spus următoarele: „Oricine face prea mult zgomot și amenință de prea multe ori înseamnă că nu are nicio putere reală. Acesta este cazul şi cu Obama. Nu se poate amenința o țară ca Rusia. Este o super-putere nucleară și militară. Poţi amenința Gabonul sau Nigerul sau Sudanul, dar nu o țară ca Rusia. Bilderberg a fost de acord că noul preşedinte al Ucrainei, Poroşenko, va trebui, probabil, să dea separatiștilor mai multă autonomie. Ei nu doresc ca acest conflict să mai continue prea mult timp”.

Dar, marea problemă cu Ucraina va veni iarna viitoare. Estulin spune: „Ei au impus măsuri de austeritate, cum ar fi creșterea impozitelor și reducerea subvențiilor la gaz. Anul trecut costa 300 de dolari pe lună pentru ca ucrainienii să-şi încălzească locuinţa; imaginaţi-vă cât de mult va costa anul viitor. Pensiile lunare au fost reduse de la 160 de dolari pe lună pentru 80 dolari de dolari pe lună, iar acum doamnele şi domnii în vârstă trebuie să scotocească prin gunoi pentru a obține hrană. Dar, dacă ar aparţine de ruşi, lucrurile ar sta total diferit.”

Estulin a mai relevat că există o ruptură între membrii Bilderberg SUA și membrii Bilderberg europeni în ceea ce priveşte conflictul dintre Ucraina şi Rusia. Estulin susține că „Bilderbergii europeni au declarat că cele două state vor trebui să găsească limbaj comun. Dar, Bilderbergii americani se opun ferm acest lucru. Ei nu doresc ca să se ofere satisfactie Moscovei”. Estulin mai spune că Bilderbergii europeni sunt mai îngrijoraţi de posibilitatea izbucnirii unui război în regiune decât Bilderbergii americanii. Dar, „dacă va exista un război, atunci acesta o să fie un război nuclear termic. Există o linie roșie imaginară trasată în Ucraina, și în cazul în care America sau NATO va trece de linia roșie, Rusia va intra în război, pentru că supraviețuirea ei se află în joc. Acesta e un lucru cu care ei nu se pot juca, iar Bilderbergii europeni au înţeles acest lucru. Obama vrea ca europenii să impună sancțiuni mai puternice asupra rușilor, dar europenii spun dacă se va face acest lucru, gazul va fi tăiat, și, atunci, cine va suporta consecințele? Europenii nu sunt dispuși să meargă mai departe.”

În final, Daniel Estulin este extrem de pesimist… el vede că lumea merge direct spre iad, Pământul nostru fiind anul acesta pe o poziţie mai periculoasă decât anul trecut.