Nu mai e nicio „teorie a conspiraţiei”, ci purul adevăr: guvernul american, împreună cu familia Illuminati Rockefeller, au realizat experimente medicale odioase în anii 1940 – „Experimentul Guatemala”

5.634 vizualizari

Adesea conspiraţioniştii au fost acuzaţi de prea multe ori că „inventează” lucruri, că totul este minunat în această lume şi că nu există „forţe oculte” care ar dori să facă rău oamenilor. Însă că adevărul despre unele aspecte „oculte” iese până la urmă la suprafaţă, chiar dacă au trecut 70 de ani de la producerea evenimentelor respective, cum este cazul „Experimentului Guatemala”, ce a avut loc în anii 1940.

Aşa cum putem citi de pe site-ul cotidianului Baltimore Sun.com, într-un articol publicat pe 31 august 2017, un judecător federal din Baltimore a permis iniţierea unui proces de 1 miliard de dolari împotriva Universităţii Johns Hopkins şi a altor entităţi implicate în experimentul guvernamental din anii 1940, atunci când sute de guatemalieni au fost infectaţi intenţionat cu si*filis şi alte boli ven*erice. Acţiunea în justiţie a fost pornită din partea a 842 de victime care au fost supuse unui tratament medical inuman (victime directe, soţi/soţii, copii şi nepoţi).

Guvernul american a infectat în mod deliberat, în anii 1940, subiecții cu si*filis, gon*oree și sancroid pentru a studia modalitățile de a trata bolile cu transmitere se*xuală și a le împiedica să se răspândească. Experimentul Guatemala, așa cum a fost cunoscut, a fost secret până când un istoric a descoperit dovezi despre el în 2010, moment în care SUA şi-a cerut scuze în mod oficial.

Reprezentanţii universităţii Johns Hopkins neagă faptul că această instituţie a fost „creierul experimentului Guatemala”: „Ne exprimăm compasiunea pentru familiile afectate şi reiterăm faptul că studiul din anii 1940 din Guatemala a fost finanţat şi condus de guvernul SUA, şi nu de Johns Hopkins”.

O altă entitate implicată în experiment şi care, de asemenea, a fost dată în judecată, a fost Fundaţia Rockefeller, care a respins şi ea orice implicare în experiment, deşi 3 angajaţi ai ei au participat activ la odioasa cercetare medicală. Rockefeller este o celebră familie Illuminati, iar implicarea ei în experimente medicale odioase nu ar fi o premieră. Aşa cum arătam într-un articol din februarie 2016 – Periculosul virus zika poate fi găsit de vânzare pe Internet! Iată şi dovada că zika are legătură cu familia Illuminati Rockefeller! – se pare că depozitarul periculosului virus zika este J. Casals, de la Fundația Rockefeller.