Există o conspiraţie mondială pentru a nu se activa glanda pineală, şi, astfel, a nu se atinge spiritualitatea? Illuminati sunt „băieţii cei buni”!?

13.868 vizualizari

activarea glandei pinealeAm citit pe site-ul Mystic Banana un articol despre o conspirație dintre glanda pineală (cel de-al treilea ochi) şi fluorura de sodiu din alimente, dar şi din cosmetice. Citez din articol:

„Glanda pineală (de asemenea, numită şi epifiza sau „al treilea ochi”) este o glandă endocrină mică, situată în creierul uman. Ea produce melatonina, un hormon care afectează stările de veghe şi de somn. Forma sa se aseamănă cu cea a unui mic con de pin (de aici îi provine şi numele), fiind situată în apropierea centrului creierului, între cele două emisfere.

Glanda pineală din fiecare ființă umană poate fi activată la frecvențele lumii spirituale, permiţându-vă să aveţi sentimentul de atotcunoaştere, de euforie divină și de simţire a „întregului” din jurul vostru. O glandă pineală activată, cu ajutorul meditaţiei, yogăi sau a diferitelor metode ezoterice şi oculte, permite unei persoane să călătorească în alte dimensiuni, sub forma unei călătorii astrale. Tot glanda pineală permite controlul gândurilor și acțiunilor oamenilor din lumea fizică.

Societățile antice, cum ar fi cea egipteană sau romană, cunoșteau beneficiile glandei pineale, pe care au simbolizat-o cu un ochi. Glanda pineală este reprezentată şi pe partea din spate a bancnotei de un dolar american, sub forma „ochiului atotvăzător””.

Până acum, mi se pare deplasată afirmaţia că „ochiul atotvăzător” de pe spatele bancnotei de un dolar american ar reprezenta glanda pineală, când toată lumea ştie că e vorba de simbolul sectei Illuminati. Această legătură este chiar una periculoasă, întrucât creează impresia că secta malefică Illuminati şi-ar fi ales un simbol („ochiul atotvăzător”) cu profunde semnificaţii spirituale… aşadar, Illuminati ar lupta de partea binelui!

Dar partea mai interesantă o putem citi mai jos. Acest articol susţine că fluorura de sodiu din alimente şi cosmetice (Pepsi, Coca-Cola, pastă de dinţi, apă de gură etc.) ar avea rolul de a bloca activarea glandei pineale. Deci, există o conspiraţie a marilor corporaţii din lume pentru a nu se activa glanda pineală. Însă, teoria aceasta mie mi se pare a fi tare bizară: precum se ştie, şi am mai demonstrat de atâtea ori pe site, marile corporaţii ale lumii sunt conduse din umbră tot de către Oculta Mondială, adică de Illuminati. Ce rost ar avea ca Illuminati să nu susţină activarea celui de-al treilea ochi, din moment ce ei şi-au ales acest simbol? În plus, până în secolul al XIX-lea, nu exista nici Pepsi, Coca-Cola sau pastă de dinţi. Până atunci, o mulţime de oameni ar fi trebuit să-şi activeze glanda pineală…cum de n-au făcut-o? Şi, încă ceva: cine ar vrea cu adevărat s-o facă, s-ar muta undeva la munte, solitar, şi s-ar hrăni doar cu mâncare vegetală şi naturală pentru a-şi activa cel de-al treilea ochi.