EXCLUSIV! Un „fake news” de 60 de ani: aşa-zisul conflict între Dalai Lama şi liderii comunişti chinezi. Este China condusă din umbră de călugării tibetani de magie neagră?

5.800 vizualizari

Pentru majoritatea oamenilor, conflictul dintre Tibet și China pare a fi unul foarte real, dar, de fapt este exact opusul, acest lucru fiind dovedit de cele mai recente rapoarte date publicităţii chiar de către Partidul Comunist Chinez.

Dalai Lama și şeful Partidului Comunist Chinez, Mao Zedong, au fost cei mai buni prieteni până în 1959, când Dalai Lama a fugit în India. Dar adevărul evident a fost acela că Dalai Lama şi Lama Panchen de la Beijing erau adevărații stăpâni ai lui Mao Zedong, acest lucru fiind dovedit de declarațiile necunoscute, dar bine documentate ale lui Mao Zedong despre Dalai Lama și Tibet. După fuga lui Dalai Lama în India, acesta a început să propovăduiască mesajul său în întreaga lume, având scuza că este „persecutat” de către Beijing. Acest conflict fals a făcut posibil ca Dalai Lama să aibă acces la toți liderii de vârf din întreaga lume.

Mai jos puteţi observa fotografia (din 1954) mai puţin cunoscută a liderului comunist chinez, Mao Zedong, alături de liderul tibetan Dalai Lama. Par să se simtă bine împreună, nu?

Istoria adevărată a lui Dalai Lama: ateist și marxist

În cartea „O mare înșelăciune: politicile conducătoare ale lamelor” Dalai Lama spune: „Când am fost în China, în 1954-55, am studiat ideologia marxistă și am învățat istoria revoluției chineze. Odată ce am înțeles marxismul, atitudinea mea s-a schimbat complet. Am fost atât de atras de marxism, și chiar mi-am exprimat dorința de a deveni membru al Partidului Comunist (…) Am venit în China să-l întâlnesc pe președintele Mao. Am avut câteva întâlniri bune (…) L-am auzit pe președintele Mao vorbind despre chestiuni diferite și am primit instrucțiuni de la el. Am ajuns la concluzia fermă că perspectivele strălucite pentru poporul chinez în ansamblul său sunt și perspectivele pentru noi, poporul tibetan; calea întregii noastre țări este şi calea noastră.”

Cei care au studiat revoluția bolșevică rusă știu că lamele tibetane au fost extrem de active în Rusia, împreună cu bolșevicii, la sfârșitul secolului al XIX-lea. Ei au construit primul lor templu, Kalachakra, în Sankt Petersburg în 1908 și au instalat o lamă acolo. Dalai Lama a declarat, de asemenea, că este ateu; totuși el dorește să fie numit „Dumnezeul-rege”. De fapt, el încearcă să joace acelasi truc pe care l-a făcut Lucifer în Biblie.

La rândul lui, Mao Zedong l-a prezentat public pe Dalai Lama în 1954, când Dalai Lama a sosit la Beijing, spunând următoarele: „Dalai Lama este un Buddha viu. El este un Dumnezeu viu. El nu a fost ales de popor … Ei cred în Dalai Lama mai mult decât cred în noi. Este imposibil să-și zdruncine poziția” (cartea „Radicalismul, Revoluția și Reforma în China Modernă” de Catherine Lynch, Robert B. Marks, Paul G.).

Marea fugă în India

„Istoria oficială” este aceea că armata chineză l-a urmărit pe Dalai Lama când a fugit din Tibet în India. Dar, Radio Pekin, controlat de Partidul Comunist Chinez, a anunțat pe 4 aprilie 1959 că „Dalai Lama, regele-zeu al Tibetului, a intrat astăzi în India”. Observați că, după ce Dalai Lama intră în India, Radio Pekin îl consideră încă pe Dalai Lama drept „rege-zeu al Tibetului”. Nu se menționează nimic că el ar fi scăpat de Armata Chineză.

Templul Yonghegong din Beijing – neatins în timpul Revoluției Culturale din China

Adevărul e că China a fost condusă în ascuns de lamele tibetane de la sfârșitul secolului al XVII-lea, când templul Yonghegong a fost construit la Beijing într-un loc foarte central. Se spune că lamele tibetane i-au înfricoșat pe conducătorii Chinei cu abilitățile lor de magie neagră care puteau ucide o persoană la o distanță de 300 de metri.

De fapt, în timpul revoluției culturale chineze, 99% din toate templele tibetane au fost distruse, dar în Beijing a existat un templu imens care nu îndrăznea nimeni să se atingă de el: templul Yonghegong în care locuiau lamele. Nu e ceva ciudat că, în timp ce Partidul Comunist Chinez a făcut totul pentru a distruge templele tibetane din Tibet, nu au făcut nimic în privința templului tibetan din curtea proprie? Vedem clar că nu e departe de adevăr ideea că Beijingul este condus de călugării de magie neagră numiţi lame. Asta în timp ce mulţi locuitori simpli ai Tibetului au fost ucişi de forţele chineze.

Beijing-ul admite că l-a finanţat pe Dalai Lama

Pe data de 2 mai 2017 citim următoarea știre în „Hindustan Times”: Unii oficiali ai Partidului Comunist Chinez au oferit fonduri lui Dalai Lama și s-au alăturat organizațiilor pro-independență ilegale ale Tibetului, potrivit unui raport publicat într-o revistă de stat. Partidul Comunist din China și-a acuzat propriii oficiali de partid din Regiunea Autonomă Tibetană că au donat fonduri către Dalai Lama, pe care Beijingul îl consideră a fi un separatist care conspiră să creeze un stat independent tibetan”.

(Sursa: http://www.hindustantimes.com/world-news/communist-party-members-in-tibet-funding-dalai-lama-leaking-secrets-says-chinese-official/story-mrYwxBxgS0ljKADxuOqCMO.html)

Nu contează că Beijingul încearcă să dea vina pe unii oficiali corupți în Tibet, aceasta este o modalitate pentru ei de a scăpa de vinovăție. Acum avem dovada a ceea ce am bănuit mai demult, şi anume că Beijingul îl finanțează pe Dalai Lama. Ceea ce confirmă faptul că există o singură parte care guvernează întreaga lume: toate conflictele dintre țări și credințe servesc doar aceluiași maestru – luciferienii.