EXCLUSIV! La Acceleratorul de particule de la CERN s-ar fi primit un mesaj secret din altă dimensiune, care îi înspăimântă pe cei din Elita Globală

18.586 vizualizari

Într-un articol publicat cu puţin timp în urmă (Ce caută directorul CERN la conferinţa anuală a elitei globale “Grupul Bilderberg”? Ce se mai pune la cale?), mă întrebam ce a căutat Fabiola Gianotti, directorul CERN (organizaţia europeană care deţine cel mai mare accelerator din lume – Acceleratorul de particule de la Geneva) la reuniunea Grupului Bilderberg, care este unul din pilonii de bază al organizaţiei Illuminati.

Un fapt curios trebuie să vi-l spun legat de cele 2 organizaţii: Bilderberg şi CERN. Dacă prima reuniune oficială a Grupului Bilderberg a avut loc în mai 1954, câteva luni mai târziu s-a creat CERN (Organizaţia Europeană pentru Cercetare Europeană), în septembrie 1954. Al dracului coincidenţă! Sigur, scopul oficial al CERN ar fi acela de studiere a particulelor materiei şi de descoperire a secretelor Universului, dar există teorii ale conspiraţiei care spun că adevăratul scop al Acceleratorului CERN de la Geneva ar fi acela de creare a unor portaluri interdimensionale pentru pătrunderea în lumea noastră a unor „fiinţe diabolice”.

Pe de altă parte, a nu se uita că cei din Grupul Bilderberg au fost de mai multe ori acuzaţi că ar participa la ritualuri satanice secrete. Cum cei din elita globală au fost surprinşi făcând anumite ritualuri oculte ciudate, iar la CERN chiar au avut asemenea ritualuri satanice (vedeţi articolul meu din 2016: Un ritual satanic terifiant a fost filmat pe ascuns în faţa sediului CERN, acolo unde se află statuia lui Shiva! Conducerea CERN spune că a fost o “glumă proastă”, dar e încă o dovadă a faptului că la CERN se întâmplă lucruri oculte!), lucrurile nu mai par a fi doar o simplă coincidenţă.

Însă, revenind la întrebarea pe care mi-am pus-o în urmă cu câteva săptămâni: „Ce-a căutat directorul CERN la conferinţa Grupului Bilderberg?” Un blog obscur (http://abcnewsgo.net/video/yDts5D6m5pEo) crede că a descoperit răspunsul la această întrebare. Cercetătorii CERN de la Acceleratorul de Particule de la Geneva ar fi primit un „mesaj de la Dumnezeu” în urma experimentelor ştiinţifice, mesaj care ar spune că domnia elitelor pe Pământ se apropie de final.

„Mesajul lui Dumnezeu” adresat Grupului Bilderberg de către directorul Fabiola Gianotti ar fi o imagine produsă de către Acceleratorul de Particule şi care a format un cuvânt în limba ebraică veche care se pronunţă „Tekel.” Aceasta are mai multe semnificaţii, iar una dintre ele înseamnă ceva de genul „evaluare în urma căreia cineva a picat testul”. Dacă informaţia e corectă, asta înseamnă că o Entitate Superioară care ne supraveghează a ajuns la concluzia că zilele Elitei globale care ne conduce se apropie de sfârşit…