EXCLUSIV! Există cumva o „poartă stelară” la Polul Nord care conectează instantaneu Pământul de Lună?


De pe blogul psychicfocus.blogspot.ro, o femeie care pretinde că are puteri paranormale şi că posedă „vederea la distanţă”, ne dezvăluie nişte lucruri extraordinare.

ATENŢIE! Înainte de a lua în râs aceste lucruri, vreau să vă readuc aminte că însăşi CIA (agenţia de spionaj a Statelor Unite) a dat publicităţii nu demult o serie de fişiere (până atunci secrete) prin care s-a demonstrat faptul că cei din serviciile secrete americane acordau o seriozitate foarte mare „fenomenelor paranormale”, printre care fenomenului de vedere la distanţă. De fapt, aşa cum arătam într-un articol din 2012 (Cercetările secrete ale CIA în domeniul parapsihologiei: proiectul Grillflame şi vederea la distanţă), CIA a avut mai multe programe secrete pe această temă, dintre care amintesc SCANATE (1972) şi GRILLFLAME (1977).

Un alt proiect a fost „STARGATE”, prin care CIA a angajat un parapsiholog pentru a „vedea la distanţă” pe planeta Jupiter (citiţi mai multe în acest articol: Agenţi secreţi pe Jupiter: de ce CIA a angajat un parapsiholog celebru pentru a “vedea la distanţă” pe planeta gigantică?).

Acum, revenind la interviul cu femeia cu puteri paranormale de pe blogul psychicfocus.blogspot.ro, şi care a apărut pe 4 februarie 2013, aceasta vorbeşte despre un „stargate” („poartă stelară”) care ar exista în Munţii Pirin din Bulgaria. Acest “stargate” sau “poartă stelară” reprezintă o noţiune teoretică în fizică prin care se pot realiza legături instantanee cu diverse colţuri ale sistemului nostru solar, ale galaxiei noastre şi ale Universului.

La un moment dat, femeia este întrebată dacă mai vede şi alte porţi stelare pe Terra, şi ea răspunde „Da”, cea de la Polul Nord, care face legătura instantaneu între Pământ şi Lună. Citez din interviu:

Întrebare: Există şi alte locaţii ale porţilor stelare? Şi dacă da, unde?
Răspuns: Pe glob, văd una la Polul Nord.
Întrebare: Există către Lună sau Marte?
Răspuns: Nu văd niciuna pe Marte, dar văd una Polul Nord care văd că se conectează cu un loc de pe Lună.


Lasă un comentariu