EXCLUSIV! Elita Globală va evada pe Marte, unde va forma o civilizaţie separată de restul omenirii! Din cauza unui corp ceresc care va ameninţa Pământul?

11.987 vizualizari

În septembrie 2016, miliardarul şi vizionarul Elon Musk a făcut o declaraţie şocantă în Guadalareja, Mexic, spunând că doreşte să colonizeze planeta Marte împreună cu compania sa, SpaceX. Planul în sine este ambițios și Musk speră să ducă 1 milion de oameni pe planeta Marte, cu costuri cuprinse între 100.000 de dolari și 200.000 de dolari pe persoană.

Imaginați-vă totuşi că 1 milion de oameni au nevoie de instalații la scară mare pentru a putea supravieţui; singura întrebare care se pune este cine va gestiona, direcționa și construi aceste facilități și servicii necesare colonizării planetei Marte.

Acești „constructori” vor fi primele grupuri de oameni care vor zbura pe Marte cu sistemul de transport interplanetar (ITS) al lui Musk; ar fi necesară o cantitate enormă de sarcină utilă necesară pentru a construi o astfel de facilitate imensă. Întrebarea care se pune e următoarea: crearea unei civilizaţii separatiste pe Marte este deja bine stabilită? Există cumva un program secret care este conectat nu numai la OZN-uri, ci și, într-o oarecare măsură, la o civilizație separată?

Da, se pare că există într-adevăr un astfel de program. Acest program de „buget negru” („black budget”) nu este doar o extensie simplă a operațiunilor normale ale guvernului sau ale Armatei Americane. El pare a fi produsul a ceea ce istoricul Richard Dolan a numit o „civilizație separată”, o structură radical avansată și din ce în ce mai separată, care are acces la știința clasificată și la datele care le sunt interzise restului omenirii.

Un lucru este sigur: unele agenții sau grupuri secrete au operat vehicule spațiale care depășesc cu mult capacitățile oricărei aeronave cunoscute. Și chiar dacă nu se poate dovedi, nu primele grupuri de oameni care vor zbura pe Marte vor construi aceste facilităţi, ci este posibil ca ei să folosească deja aceste ambarcațiuni spațiale avansate pentru a construi facilitățile de bază pentru Elita Globală, care va ajunge pe Marte după ce totul va fi gata, folosind sistemul de transport interplanetar al lui Musk.

Într-un articol din februarie 2011 (Proiecte secrete (Alternativa 2 şi 3): construcţia de oraşe subpământene şi colonizarea lui Marte), scriam că oamenii au ajuns pe Marte în 1962:

La 22 mai 1962, a fost trimisă prima navă cu echipaj uman pe Marte. Aterizarea şi zborul deasupra planetei au fost filmate, iar în 1977 o copie a filmului a ajuns la renumitul radioastronom Sir William Ballantine. Înainte de a discuta cu managerul unui cotidian internaţional despre mediatizarea acestui film, el şi-a pierdut viaţa într-un „accident” de automobil. Cu toate acestea, filmul a fost difuzat în cele din urmă, de canalul englez „Scepter TV”, deşi s-au primit mai multe telefoane care ameninţau că îi va fi retrasă licenţa în cazul în care va dezbate acest subiect. Realizat din cabina pilotului, filmul conţine imagini sumare ale instrumentelor de bord, care arătau presiunea exterioară de 700 mb şi temperatura de 4°C. Piloţii, ale căror voci sunt înregistrate, strigă printre altele: “Este 22 mai 1962, suntem pe Marte şi avem aer!”

John Lear, fost pilot CIA, ufolog și bine cunoscut teoretician al conspirației este cel care susţine că NASA a ajuns pe Marte încă din 1966, inclusiv cu echipaj uman, dar acest lucru ar fi fost ascuns publicului. El a prezentat opiniei publice în trecut mai multe fotografii care demonstrează că pe Marte s-ar afla deja o colonie de oameni!

Priviţi mai jos imaginea Google Mars a unor posibile instalații de bază de pe Marte:

Toată întrebarea care se pune e următoarea: de ce-ar vrea Elita Globală să se mute pe Marte? Doar dintr-un simplu capriciu? Sau pentru că există un pericol iminent în următorii ani sau zeci de ani ca Pământul să fie distrus de vreun asteroid sau alt corp ceresc, iar bogaţii trebuie să-şi salveze fundul!?