Site de secrete, stiinta si metafizica

EXCLUSIV! EI pot controla puterea uraganelor cu ajutorul unor generatoare de sunet! Există şi un brevet public pentru asta…. Atunci de ce nu limitează catastrofa?

16 13

Uraganul Harvey s-a manifestat în a doua jumătate a lunii august 2017 şi a afectat în special regiunea Texasului, în timp ce uraganul Irma a apărut şi s-a dezvoltat la începutul lunii septembrie 2017 şi a afectat zona Caraibelor. Aşa cum scriam în articolul scris pe 8 septembrie 2017 – Uragan devastator şi cutremur uriaş în aceeaşi zonă şi în acelaşi timp: America Centrală! Cine se joacă cu HAARP-ul pe ascuns şi de ce? – mă întrebam dacă acest uragan (Irma) nu are cumva origini artificiale, ca urmare a folosirii tehnologiei HAARP, o armă ce controlează ionosfera Pământului, dar care ar putea produce cutremure şi fenomene meteo extreme. Acelaşi lucru l-aş putea spune şi despre uraganul Harvey.

Acum… există unele persoane care sunt extrem de sceptice şi neîncrezătoare cu privire la posibilitatea originii artificiale a uraganelor, spunând că totul e doar “o prostie în mintea conspiraţioniştilor”. Acestor persoane le răspund atât: ar trebui să se uite la un brevet care este făcută public în 2003 şi care poate fi găsit pe Google AICI: www.google.com/patents/US20030085296.

Brevetul se numeşte “Hurricane and tornado control device”, adică în traducere “dispozitiv de control a uraganelor şi tornadelor”, iar la descriere putem citi următoarele:

“Este descrisă o metodă care influențează formarea și / sau direcția unui sistem meteo de presiune atmosferică joasă. Generatoarele de sunet sunt poziționate pentru a proiecta unde sonore către o zonă periferică a unui sistem meteo. Undele sonore sunt generate la o frecvență care afectează formarea sistemului meteo într-o manieră de perturbare, amplificare sau direcție a formării. Undele sonore pot fi de asemenea proiectate astfel încât sistemul să producă ploaie”.

Acest brevet arată că tehnologia de control a uraganelor există cel puţin din 2003, în mod public. Cu siguranţă că ea există mai demult şi e mult mai sofisticată decât cea din brevetul actual. Întrebarea care se pune e următoarea: să presupunem că uraganele Harvey şi Irma s-au format în mod natural. Atunci, de ce nu se foloseşte tehnologia de control şi influenţare a uraganelor, astfel încât acestea să nu se mai formeze la niveluri catastrofice? De ce se lasă să se producă catastrofa?

Puneţi-vă aceste întrebări şi nu mai credeţi orbeşte tot ceea ce vă spun presa şi ştiinţa oficială…

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie