EXCLUSIV! EI pot controla puterea uraganelor cu ajutorul unor generatoare de sunet! Există şi un brevet public pentru asta…. Atunci de ce nu limitează catastrofa?

4.083 vizualizari

Uraganul Harvey s-a manifestat în a doua jumătate a lunii august 2017 şi a afectat în special regiunea Texasului, în timp ce uraganul Irma a apărut şi s-a dezvoltat la începutul lunii septembrie 2017 şi a afectat zona Caraibelor. Aşa cum scriam în articolul scris pe 8 septembrie 2017 – Uragan devastator şi cutremur uriaş în aceeaşi zonă şi în acelaşi timp: America Centrală! Cine se joacă cu HAARP-ul pe ascuns şi de ce? – mă întrebam dacă acest uragan (Irma) nu are cumva origini artificiale, ca urmare a folosirii tehnologiei HAARP, o armă ce controlează ionosfera Pământului, dar care ar putea produce cutremure şi fenomene meteo extreme. Acelaşi lucru l-aş putea spune şi despre uraganul Harvey.

Acum… există unele persoane care sunt extrem de sceptice şi neîncrezătoare cu privire la posibilitatea originii artificiale a uraganelor, spunând că totul e doar „o prostie în mintea conspiraţioniştilor”. Acestor persoane le răspund atât: ar trebui să se uite la un brevet care este făcută public în 2003 şi care poate fi găsit pe Google AICI: www.google.com/patents/US20030085296.

Brevetul se numeşte „Hurricane and tornado control device”, adică în traducere „dispozitiv de control a uraganelor şi tornadelor”, iar la descriere putem citi următoarele:

„Este descrisă o metodă care influențează formarea și / sau direcția unui sistem meteo de presiune atmosferică joasă. Generatoarele de sunet sunt poziționate pentru a proiecta unde sonore către o zonă periferică a unui sistem meteo. Undele sonore sunt generate la o frecvență care afectează formarea sistemului meteo într-o manieră de perturbare, amplificare sau direcție a formării. Undele sonore pot fi de asemenea proiectate astfel încât sistemul să producă ploaie”.

Acest brevet arată că tehnologia de control a uraganelor există cel puţin din 2003, în mod public. Cu siguranţă că ea există mai demult şi e mult mai sofisticată decât cea din brevetul actual. Întrebarea care se pune e următoarea: să presupunem că uraganele Harvey şi Irma s-au format în mod natural. Atunci, de ce nu se foloseşte tehnologia de control şi influenţare a uraganelor, astfel încât acestea să nu se mai formeze la niveluri catastrofice? De ce se lasă să se producă catastrofa?

Puneţi-vă aceste întrebări şi nu mai credeţi orbeşte tot ceea ce vă spun presa şi ştiinţa oficială…