EXCLUSIV! Două dezvăluiri şocante despre masacrul de la Las Vegas care arată că totul ar putea fi o conspiraţie diabolică

5.626 vizualizari

Masacrul de la Las Vegas (SUA) din seara zilei de 1 octombrie 2017, atunci când peste 60 de oameni au fost împuşcaţi cu sălbăticie de un fanatic nebun, de la fereastra unui hotel, a provocat multă consternare în întreaga lume.

Spuneam acum câteva zile – Cine a fost femeia misterioasă care a anticipat împuşcăturile de la Las Vegas cu 45 de minute înainte de masacru? –  că acest act criminalo-terorist a fost într-un fel anticipat de declaraţia unei martore care a spus că a auzit o femeie spunând, înainte de împuşcături, că o altă femeie striga în gura mare că „în seara asta cu toţii vom muri”.

Revin cu noi detalii despre acest act terorist, cu două informaţii şocante, care arată că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât autorităţile vor să credem. Ce ne spun autorităţile americane? Că a fost vorba de un atacator psihopat, care s-a urcat cu mai multe mitraliere într-o cameră a hotelului Mandalay Bay şi de acolo a tras asupra mulţimii aflată la un concert country desfăşurat lângă hotel. Dar, oare aşa să fie? E vorba doar de un simplu psihopat? Sau mai e vorba şi de altceva?

Două lucruri foarte interesante şi suspecte ne arată că, totuşi, poate fi vorba de o acţiune teroristă, planificată cu multă grijă. De către cine? Încă nu se ştie, dar unele indicii există deja.

În primul rând, conform unui articol publicat pe 24 septembrie 2017 pe site-ul ledgergazette.com, James Murren, preşedintele executiv şi acţionar al companiei MGM Resorts International, cea care deţine Hotelul Mandalay Bay, şi-a vândut la începutul lui septembrie 2017, 294.150 de acţiuni care le deţinea la MGM, în valoare de 10 milioane de dolari. După această tranzacţie majoră, Murren mai deţinea 71.442 de acţiuni, care valorau circa 2,5 milioane de dolari. Aşadar, milionarul Murren îşi vinde marea majoritate a acţiunilor cu mai puţin de 1 lună înainte de masacrul din faţa hotelului său. Un asemenea eveniment tragic, ca cel de pe 1 octombrie, nu putea decât să afecteze grav imaginea companiei care deţinea hotelul, dar James Murren se pare că a făcut mutarea (vinderea majorităţii acţiunilor sale) la timp. Ştia el că se va întâmpla ceva tragic la hotelul său, sau a fost o simplă coincidenţă această vânzare? Eu nu cred în coincidenţe, aşa că…

Un al doilea fapt interesant îl reprezintă un articol publicat pe 29 august 2017 pe site-ul townhall.com, deci cu mai bine de o lună înainte de masacru. În articol, James Murren este acuzat că finanţează organizaţiile extremiste ce au legătură cu terorismul. De exemplu, Murren a donat bani lui CAIR, o asociaţie musulmană creată pentru a sprijini organizaţia teroristă palestiniană Hamas. CAIR este orgnaizaţia care îi sfătuieşte pe musulmani să nu colaboreze cu FBI-ul, mulţi membri ai săi fiind condamnaţi pentru terorism (vedeţi documentul de pe investigativeproject.org). În final, autorul acestui articol de pe townhall.com se întreabă pe bună dreptate: „Cum de preşedintele unei companii are legături cu un grup ce promovează terorismul islamic? Orice alt preşedinte ar trebui să fie orb, surd sau prost pentru a se ataşa de organizaţia CAIR”.

Cele două aspecte pe care le-am prezentat nu mi se par a fi o coincidenţă, aşa că ipoteza conspiraţiei privind masacrul de la Las Vegas nu mi se mai pare deplasată…