EXCLUSIV! Conspiraţia incendiului de la turnul Grenfell Tower din Londra şi posibila legătură cu evenimentele teroriste 9/11 de la New York

5.482 vizualizari

În noaptea de marţi spre miercuri (13-14 iunie 2017), în Londra a avut loc o mare tragedie: se crede că circa 100 de oameni au murit în cel mai tragic accident din ultimii ani din capitala Marii Britanii – incendiul de la Grenfell Tower, blocul turn de locuinţe sociale. Poliţia londoneză a spus că totul n-a fost decât un accident şi nu vreun atentat terorist.

Dar totuşi o teorie a conspiraţiei se poate ivi de aici. Dacă n-a fost un accident, cine a beneficiat cel mai mult din incendiul acestui turn? E posibil ca Grenfell Tower să valoreze mai mult distrus decât aflat în picioare… Magnaţii imobiliari au pus ochii pe această proprietate şi de aceea îşi doresc ca săracii să părăsească zona.

Teroarea de la turnul Grenfell pare a fi o altă „conspiraţie imobiliară” ca cea care a organizat 9/11 de la New York, posibil fiind pusă la cale (n-ar fi exclus!) chiar de aceeași bandă criminală.

Înainte de 11 septembrie 2001, turnurile gemene de la World Trade Center din New York aveau o mare problemă. Autorităţile au impus proprietarilor clădirilor să îndepărteze azbestul din structura construcţiilor; acest lucru ar fi costat miliarde de dolari, mai mult decât valorau clădirile. Foarte interesant e că, în iulie 2001, deci cu doar 2 luni înainte de tragedia de la 11 septembrie, un „bun samaritean”, un miliardar pe nume Larry Silverstein (bănuit a face parte din grupurile de crimă organizată), a cumpărat World Trade Center, căruia i-a dublat asigurarea împotriva oricăror atentate teroriste. A naibii coincidenţă…

Acest Larry Silverstein – prieten apropiat al prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu – nu şi-a mai luat micul dejun obișnuit în vârful turnului de la World Trade Center în dimineața zilei de 11 septembrie 2001, deoarece soția lui i-a reamintit despre o întâlnire cu medic dermatolog (sic!) Fiica lui a găsit scuze similare pentru a rămâne în acea dimineață acasă şi a nu se mai duce la World Trade Center. Ca şi cum proprietarul şi familia lui au „profeţit” că un atentat groaznic avea să se întâmple în fatidica zi. Mai mult, decât atât, Silverstein a dat lovitura atunci a obţinut 5 miliarde de dolari de la asigurator, pentru distrugerea World Trade Center.

Aşadar, cine se ocupă cu asemenea grozăvii în New York și Londra? Ar putea fi vorba de același tip de oameni care se folosesc de terorismul fals şi de accidente pentru a se îmbogăţi şi a-şi urmări propriile interese?

Probabil că magnaţii imobiliari s-au aflat în spatele „atentatelor teroriste” de la New York, de la 11 septembrie 2001. E posibil ca aceiaşi oameni să se afle şi în spatele incendiului de la Grenfell Tower?

Foto: flickr.com (Commons Creative – free)