EXCLUSIV! China este o dictatură a unei tehnocraţii malefice, aşa cum şi-a dorit Rockefeller prin organizaţia sa secretă „Comisia Trilaterală”! Modelul chinez se vrea exportat în toată lumea…

2.535 vizualizari
Imagine: technocracy.news

După cum spune şi Wikipedia, în 1973, miliardarul David Rockefeller, unul din membrii Ocultei Mondiale (cea care îşi doreşte un guvern unic mondial) creează organizaţia secretă „Comisia Trilaterală„, care iniţial avea 300 de membri – oameni de afaceri, politicieni, intelectuali cu putere de decizie din trei zone geostrategice: Europa, America și Asia.

În anii 1978-1979, profesorul Antony C. Sutton, împreună cu Patrick Wood scriu o carte intitulată „Comisia Trilaterală asupra Washington-ului”, în care arată că cei din Oculta Mondială, sub umbrela „Comisiei Trilaterale” au luat hotărârea de a ajuta la dezvoltarea tehnologică a Chinei. Culmea este că această previziune s-a îndeplinit în totalitate în ziua de azi, China devenind astăzi dintr-o ţară pur comunistă într-una tehnocrată.

Dar, ce se putea face, pentru că în anii ’70, conducerea comunistă a Chinei nu ştia nimic despre capitalism și liberalism? Odată ce relațiile diplomatice ale Occidentului au fost normalizate cu China, corporațiile globaliste conectate la Comisia Trilaterală s-au grăbit să construiască în China infrastructura, fabricile, facilităţile de învățământ, centrele financiare şi altele. Astfel, într-o perioadă de 20 de ani, din 1980 până în 2000, a avut loc o transformare majoră a Chinei, care nu a fost considerată altceva decât un „miracol economic”. Însă, nu a fost meritul Chinei, ci a experţilor tehnocraţi din rândul Comisiei Trilaterale.

În anul 2001, în celebra revistă „Time” a apărut un articol intitulat „Made in China – The Revenge of the Nerds” / „Made in China – răzbunarea tocilarilor”. A nu se uita că editorul revistei „Time” din acea perioadă era Hedley Donovan, fost membru fondator al Comisiei Trilaterale. Articolul respectiv dezvăluie cu exactitate ceea ce a avut loc în primii 20 de ani în China. Citim din articol:

„În cei 20 de ani de când au început reformele lui Deng Xiaoping, componența conducerii chineze s-a schimbat semnificativ în favoarea tehnocraților. Nu este exagerat să descriem regimul actual din China ca o tehnocrație. După ce nebunia maoistă s-a stins și Deng Xiaoping a inaugurat o serie de reforme care au început la sfârșitul anului 1978, specialiştii din domeniul ştiinţei şi tehnologiei au fost printre primii care au fost reabilitați, fiind readuşi în prim plan (…) Voi cere scepticilor şi criticilor mei să nu mai insiste că China este o dictatură comunistă, și nu o tehnocrație”.

Astăzi, China este o dictatură tehnologică. Într-un articol pe care l-am scris acum 2 luni (Supravegherea totală a populaţiei naşte monştri: în China trebuie să ţi se scaneze faţa, dacă vrei să ai acces la Internet ori dacă vrei să foloseşti toaleta publică!), vorbeam despre această dictatură tehnologică în China. De exemplu, pe 1 decembrie 2019 a intrat în vigoare o lege prin care toţi cetățenii vor trebui să folosească tehnologia de recunoaștere a feței pentru a putea accesa Internetul (care este deja controlat). Încă din 2015, cetățenii chinezi sunt obligați să își arate cărțile de identitate pentru a accesa Internetul.

Pe de altă parte, China a cheltuit 10,6 miliarde de dolari pentru echipamente de supraveghere video în anul 2018, aceste cheltuieli preconizându-se a ajunge până la 20 de miliarde de dolari în anul 2023. Astfel, China va avea instalate 2,76 miliarde de camere de supraveghere până în 2022.

Şi asta nu e tot. China este actualmente lider mondial în 5G, în Inteligenţă Artificială, în calculatoare cuantice. Asta e China pe care miliardarul Rockefeller şi-a dorit-o, cea în care cetăţeanul e supravegheat non-stop de o Tehnocraţie care tinde că devină una malefică. Iar acest model al Chinei tinde să se extindă, ca şi model, în alte ţări din lume, ca India, Vietnam, Pakistan etc.

În concluzie, a trăi într-o asemenea tehnocraţie poate fi mai rău decât a trăi în socialism, comunism sau fascism…