EXCLUSIV! Americanii şi ruşii au început un război secret cu entităţi necunoscute în zona Arctica / Groenlanda? 5 evenimente ciudate…

27.843 vizualizari

Pe 25 iulie 2018, un eveniment bizar a avut loc în lume (puţin comentat şi de presa din România!). Aşa cum ne spune site-ul The Express.co.uk, un meteorit a explodat deasupra Bazei Aeriene Americane Thule din Groenlanda, odată ce a intrat în atmosfera Pământului. Problema a fost că acest meteorit a pătruns în atmosferă într-un unghi diferit, faţă de cel normal, cu o viteză mai mare decât cea normală, ceea ce a alarmat senzorii automaţi care au citit ca fiind vorba de un „atac inamic cu rachete” şi astfel s-ar fi putut lansa rachete nucleare.

Pe 4 augut 2018, aşa cum ne anunţă agenţia rusă de ştiri TASS, un obiect foarte luminos a fost observat în Siberia Occidentală, oamenii de ştiinţă spunând că ar putea fi de „resturi spaţiale”.

Pe 7 august 2018, acelaşi ziar The Express.co.uk, ne anunţă că în Filipine au fost observaţi nişte nori foarte ciudaţi, care au fost interpretaţi de popularul „vânător de OZN-uri” Scott C. Waring ca fiind vorba de un OZN uriaş care s-a camuflat în nori, aşa cum se poate observa în imaginea de mai jos:

Culmea e că pe 7 august 2018 a avut loc un cutremur în Groenlanda de 5,8 grade pe scara Richter (conform informaţiilor de pe earthquake-report.com). Să aibă acesta vreo legătură cu evenimentul de pe 25 iulie 2018? Are loc în Groenlanda un război subteran necunoscut, ce a declanşat un cutremur (ca de exemplu, explozia unei arme atomice)?

Şi, ca totul să fie complet, aceeaşi agenţie de ştiri TASS ne anunţă că pe 8 august 2018 preşedintele Putin a ordonat ca mai multe nave militare din Marina Militară Rusă să fie deplasate către estul Arcticii, aflată nu departe de Groenlanda!

Au vreo legătură toate aceste evenimente de mai sus sau totul e vreo coincidenţă? Conform blogului whatdoesitmeans.com, care se pare că are conexiuni cu serviciile militare ruseşti, Rusia s-ar pregăti, alături de SUA, în zona Groenlanda/Arctica de un război împotriva unor entităţi dimensionale necunoscute care ar fi venit pe Terra, începând cu „meteoritul” ciudat ajuns în Groenlanda pe 25 iulie 2018.