Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV! 4 creaturi umanoide venite din alte lumi au fost examinate de CIA – susţine un cercetător britanic, citând un document top-secret

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎntr-un articol publicat la Londra pe 31 mai 1987 de agenţia de presă Australian Associated Press şi preluat de cotidianul naţional australian „The Canberra Times” pe 1 iunie 1987, ni se povesteşte despre o teorie a conspiraţiei extrem de interesantă despre extratereştri.

Citez din articol:

Trupurile a patru extratereştri provenind de la un OZN care s-a prăbușit în Statele Unite acum 40 de ani (n.a. deci, în 1947), au fost recuperate și examinate de o echipă specială guvernamentală, conform documentelor extrem de secrete obținute de un cercetător britanic.

Un raport publicat într-un cotidian din Marea Britanie vorbeşte despre o comisie cu un nume de cod Majestic-12, care a fost implicată în operaţiunile de recuperare şi de secretizare. Cotidianul „The Observer” susţine că a văzut documentele care arată că şeful de atunci al CIA, amiralul Roscoe Hillenkoetter, a raportat faptul că „deși aceste
creaturi sunt asemănătoare oamenilor în aparenţă, procesele biologice și evoluţionare responsabile pentru dezvoltarea lor sunt diferite faţă de cele observate la oameni”. Documentul se pretinde a fi unul de informare pentru președintele de atunci al SUA, Eisenhower.

Un cercetător britanic de top din domeniul OZN-urilor, Timothy Good, susține în cartea sa, „Above Top Secret: The Worldwide UFO Cover-up”, că Majestic-12 a fost un comitet de înalţi oficiali americani, care au investigat şi apoi secretizat toate incidentele de prăbuşiri de farfurii zburătoare.

Unii experţi în OZN-uri cred că povestea ar putea fi o farsă, prin implantarea intenţionată a unor dovezi false în documentele secrete militare. „The Observer” spune că cercetarea nu a putut să autentifice documentul, dar că există dovezi care susțin existența misteriosului Majestic-12.

În raportul secret în care se detaliază descoperirea trupurilor de extratereştri, se arată că pe 24 iunie 1947 au fost observate mai multe aeronave în formă de disc deasupra Statelor Unite. De exemplu, atunci un localnic din New Mexico a raportat prăbuşirea unui OZN. Apoi, pe 7 iulie 1947, o operațiune secretă a fost lansată pentru recuperarea rămăşiţelor navei prăbuşite. Ulterior, s-a aflat că cele 4 fiinţe umanoide s-au ejectat din navă înainte ca aceasta să se prăbuşească.

Se pare că nu există dovezi că trupurile creaturilor misterioase au mai fost păstrate.

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu