Este vreo legătură dintre înfiinţarea Grupului Bilderberg şi întâlnirea preşedintelui Einsenhower cu cercetătorii nazişti din bazele secrete? Din 1954, Oculta Mondială nu vrea să ne folosim de energia liberă şi anti-gravitaţie!

208 vizualizari

Grupul BilderbergÎntre 29 mai și 31 mai 1954, mai multe elite din domeniul bancar, financiar și politic din Europa Occidentală și din America de Nord se întâlnesc într-un mic hotel din Oosterbeek (Olanda), denumit Bilderberg. De atunci, întâlnirile secrete care adună anual oameni de afaceri foarte bogaţi, dar şi politicieni, poartă numele locului unde a avut loc prima lor întâlnire: Grupul Bilderberg. Despre acest grup găsiţi mai multe informaţii în acest articol: Dezvăluirile senzaţionale ale unui spion român despre o societate secretă: Bilderberg. Scopul acestuia a fost crearea unui guvern mondial şi a unei armate mondiale. Ulterior, la aceste deziderate s-a mai adăugat creearea unei religii noi de tipul New Age. Lucrurile acestea probabil că mulţi dintre voi le ştiţi. Ceea ce nu prea ştiţi o reprezintă conexiunea dintre înfiinţarea Grupului Bilderberg şi alte evenimente secrete din istoria omenirii (care ni se ascund de atâta timp).

În anul 1954, preşedintele de atunci al Statelor Unite, Dwight D. Eisenhower, s-ar fi întâlnit în secret cu o delegaţie extraterestră într-o locaţie din California. Unii cred însă că preşedintele american ar fi dat ochii nu cu extratereştrii, ci cu naziştii refugiaţi în bazele lor secrete din Argentina (după cel de-al doilea război mondial). Şi mai mult decât atât, în acea perioadă (în jurul anului 1954), Forţele Aeriene Americane arătau un interes deosebit pentru cercetările privind „energia liberă”, cercetări conduse de omul de ştiinţă nazist (care se afla şi el în Argentina) Dr.Ronald Richter. Tot atunci, discuţiile despre fizica anti-gravitaţie (care până în 1954 erau destul de numeroase) au încetat (misterios) să mai apară.

Toate aceste evenimente (ce par a fi disparate) s-au ivit (total neobişnuit) cam în aceeaşi perioadă de timp, acest lucru arătând că ele sunt legate, într-un fel, unele de altele, rezultând de aici interese financiare şi tehnologice incredibil de mari. De aici, tragem concluzia că Grupul Bilderberg nu a fost creat în 1954 doar pentru impunerea unei noi ordini mondiale (poate acesta a fost scopul mai puţin secret), ci pentru ca elita globală să ascundă lumii şi să beneficieze doar ea de cercetările avansate în domeniul fizicii gravitaţiei şi al energiei libere. Desigur, asta e doar o ipoteză personală, care poate fi adevărată sau nu…