Este papa Francisc „balaurul” din Apocalipsa lui Ioan? Dacă da, atunci tot creştinismul se află în mare pericol!

12.044 vizualizari

papa francisc dragonBiblia a profeţit faptul că va exista un lider religios, „un balaur al înşelăciunii”, aşa cum putem citi în Apocalipsă: „Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?” (Apocalipsa lui Ioan 13:4).

„Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.” (Apocalipsa lui Ioan 13:11-15).

„Şi fiara a fost răpusă şi, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnul fiarei şi pe cei ce s-au închinat chipului ei. Amândoi au fost aruncaţi de vii în iezerul de foc unde arde pucioasă.” (Apocalipsa lui Ioan 19:20).

În Vechiul Testament se spune: „Şi El va încheia un legământ cu mulţi într-o săptămână, iar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa şi prinosul şi în templu va fi urâciunea pustiirii, până când pedeapsa nimicirii cea hotărâtă se va vărsa peste locul pustiirii.” (Daniel 9:27).

De ce v-am vorbit de toate acestea până acum? Pentru că „Balaurul” din profeţiile biblice pare să fie actualul papă, Francisc. Şi putem observa acest lucru din următoarele evenimente şi declaraţii care au loc la Vatican:

1. Cardinalii din Biserica Catolică intenţionează să realizeze o schimbare majoră în administraţia centrală a Vaticanului: „Va fi o nouă configuraţie în punctele importante”, a declarat Lobardi, purtătorul de cuvânt al Vaticanului.

2. Papa spune că a crede cu ardoare în ceva, adică a avea credinţă, poate însemna foarte bine şi a crede în „ideologie”. Oricum, distanţa dintre ideologie şi credinţă este mică, aşa că vorbele papei sunt cu-atât mai surprinzătoare: „Credinţa a devenit ideologie, iar ideologia înfricoşează. Ideologia alungă oamenii, creează distanţe între oameni şi creează distanţe între oameni şi Biserică. Dar există o boală gravă, iar aceasta este ideologia creştină”. Într-un fel, papa vrea să ne spună că a trăi puternic având o anumită credinţă este un lucru inacceptabil!

Toate acţiunile şi toate evenimentele care au loc la Vatican nu arată decât faptul că „Balaurul” se poate naşte chiar în inima Bisericii Catolice. Încă de când a venit la putere, l-am bănuit pe acest papă Francisc că vrea să distrugă din interior creştinismul. Mai ţineţi minte articolul care l-am scris în legătură cu stema papei? (Pe stema noului papă, Francisc I, găsim o mulţime de simboluri oculte: OZN, extratereştri, piramide… Poate reprezenta noul papă cu adevărat creştinismul?). Acolo am găsit o serie de simboluri care, nu numai că nu sunt creştine, dar care aduc aminte de păgânism şi magie neagră. Iar creştinismul e în pericol din cauza acestui papă…