Enigma „meteoritului” de deasupra României de la ora 3 noaptea… poate fi chiar şi o rachetă! Oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi de o „armată de asteroizi” care se îndreaptă spre Terra!

9.887 vizualizari

meteorit RomaniaPrecum se ştie deja, mass-media din România a „înnebunit” deja despre ştirea conform căreia, o lumină extrem de puternică a fost observată câteva secunde pe cerul României, în jurul orei 3 dimineaţa. Citez de pe adevarul.ro:

Dispeceratul ISU Buzău a fost asaltat azi-noapte cu apeluri din partea unor persoane care au observat pe cer o lumină puternică, urmată de o bubuitură. Fenomenul, care ar putea fi un meteor, a fost observat chiar şi de către operatorii dispeceratului de la Pompieri, în jurul orei 3.00. „S-a observat de către angajaţii dispeceratului ISU o lumină puternică roşie-gălbuie pe cer, urmată la 5 minute de un zgomot puternic. La puţin timp după ora 3.00, au fost recepţionate patru apeluri din localităţile Pârscov, Râmnicelu, Cernăteşti şi Beceni, care relatau acelaşi lucru. S-a luat legătura cu ROMATSA de la care am aflat că nu au fost înregistrate date despre acest fenomen şi nici zboruri la acea oră”, a declarat plt. Vasile Prahoveanu, de la ISU Buzău. Şi în judeţul Vrancea a fost înregistrat un apel telefonic, care semnala fenomenul în zona de munte, la graniţa cu judeţul Buzău.

Acum… m-am uitat pe toate site-urile din România… peste tot se spune că ar fi vorba de meteorit! Cam uşoară această concluzie, fără să fie analizate toate datele. Mie mi se pare un fel de manipulare sau pur şi simplu este efectul oilor care se aruncă în prăpastie.

Interesant e faptul că acum 3 zile (pe 4 ianuarie 2015) am citit o ştire conform căreia oamenii de ştiinţă le este frică de efectul pe care l-ar putea avea asupra Pământului (în următoarele 3 luni) „armata de asteroizi” care se află între Terra şi Marte. Cică cel puţin 83 de obiecte gigantice se află în această zonă, iar 43 dintre ei se vor apropia mult de Pământ în perioada cuprinsă între 25 ianuarie şi 15 martie. Culmea… se pare că unii din asteroizi ar avea o traiectorie „inteligentă”, ca şi cum ar fi dirijaţi să se apropie de Pământ.

Pe de altă parte, cum toţi iau în considerare versiunea meteoritului, nimeni nu se gândeşte că ar putea fi vorba şi de un experiment cu o rachetă interbalistică care poate zbura la mari altitudini şi care poate crea acelaşi efect pe cerul nopţii. Mi se pare suspectă ora 3 noaptea această apariţie, când marea majoritate dintre noi se află în somnul cel mai adânc. Dacă ar fi fost ziua sau seară, martorii ar fi fost cu milioanele.

Nu e prima dată când un meteorit ar putea fi confundat cu o rachetă… am scris un articol pe această temă în decembrie 2013 (China a lansat două rachete nucleare lângă ţărmurile vestice ale Statelor Unite! Mass-media internaţională deghizează acest lucru, spunând că era vorba doar de “meteoriţi”…). Aparent, nişte meteoriţi banali văzuţi pe cerul Americii ar fi putut reprezenta nişte lansări de rachete nucleare din China. Deocamdată, nu deţin nicio informaţie pe această subiect… sunt doar nişte bănuieli de ale mele. Când o să am informaţii noi, promit că o să le public negreşit.