Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Elveţia va fi desfiinţată! Cel puţin aşa speră Gaddafi

104

GaddafiColonelul Muammar Gaddafi a depus o cerere la ONU în care spune că statul elveţian trebuie şters de pe harta şi împărţit între Franţa, Italia şi Germania.

Libia va prelua la 15 septembrie preşedinţia Adunării Generale, pentru o perioadă de un an, iar la 23 septembrie, Muammar Gaddafi va participa pentru prima oară în cei 40 de ani de când se afla la putere la Adunarea Generală a ONU. Potrivit informaţiilor, Muammar Gaddafi ar vrea să-şi prezinte planul, chiar în ziua preluării mandatului. De altfel, Gaddafi a expus această idee, pentru prima dată, în iulie, în cadrul summit-ului G8 din Italia, când a spus că “Elveţia este o mafie mondială şi nu un stat”. “Este format dintr-o comunitate italiană care ar trebui să se întoarcă în Italia, o populaţie germană care ar trebui să se întoarcă în Germania şi o altă comunitate, franceză, care ar trebui să se ducă în Franţa”, a afirmat Gaddafi. Ministrul elveţian de Externe a spus că Libia duce o campanie împotriva intereselor Elveţiei.

Relaţiile dintre cele două ţări s-au deteriorat după ce fiul colonelului Gaddafi, Hannibal, şi soţia sa, care era însărcinată, au fost arestaţi în Geneva în urmă cu un an, fiind acuzaţi că au agresat o cameristă într-un hotel. Preşedintele Confederaţiei elveţiene, Hans-Rudolf Merz, a cerut scuze Libiei în cursul unei vizite efectuate în august la Tripoli, însă nu a reuşit să-l îmblânzească pe Gaddafi. Acesta amână eliberarea a doi elveţieni reţinuţi de mai bine de un an în Libia. Mai mult, el a cerut achitarea unei cauţiuni de peste o jumătate de milion de dolari pentru a le permite celor doi să se întoarcă acasă.

Un purtător de cuvânt al Naţiunilor Unite a declarat  că ONU a respins cererea Libiei că la reuniunea ONU să fie discutată împărţirea Elveţiei între vecinii săi, pentru că încalcă principiile Cartei Naţiunilor Unite.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Orgoni Crystal