Elita globală şi-a construit cu „bani negri” imense adăposturi subterane top-secret, încă din anul 1983, de când s-a aflat că Planeta X se îndreaptă spre noi!

6.751 vizualizari

planeta-x-9Bob Fletcher a fost partenerul unui om de afaceri care spăla bani pentru CIA în anii 80. Ceva mai târziu, el a fost consultant pentru mai multe cazuri delicate care implica spălarea de bani şi în care erau implicate agenţii ca CIA, Agenţia Naţională de Securitate, Pentagonul sau Congresul. La un moment dat, Bob a fost chiar implicat în anchetarea atentatului terorist din Oklahoma City.

În 2012, Bob Fletcher a fost contactat de Congres pentru a ajuta la investigarea unui caz în care erau mii de miliarde de dolari lipsă. Bob şi-a dat seama că, aparent, nu putea exista nicio explicaţie oficială ce s-a întâmplat cu atâţia bani. A nu se uita că pe 10 septembrie 2001, Dick Cheney, şeful Pentagonului de la acea dată, a constatat că lipsesc 1 trilion de dolari din bugetul Armatei SUA, fără să existe o acoperire.

Bob Fletcher şi-a dat seama că, începnd încă cu anii 80, sumele imense de bani dispărute au început să fie canalizate spre construcţia de drumuri şi de facilități subterane „top secret”. Analiza ulterioară l-a condus pe Bob la concluzia că SUA co-finanţează facilităţi similare subterane nu doar pe teritoriul american, ci şi pe teritoriul altor state industrializate. Se pare că fiecare mare naţiune din lume şi-a construit astfel de facilităţi după anul 1983. Se zvoneşte că există mii de kilometri de infrastructură subterană construită.

În afară de Statele Unite, alte mari ţări care şi-au construit aceste facilităţi subterane „top secret” sunt Rusia, China, Franţa, Marea Britanie, Japonia sau Italia. Şi, aşa cum am menţionat mai sus, au fost cheltuite trilioane de dolari pentru aceste proiecte. De ce? Care e scopul lor? Pentru ca elita globală a lumii să se protejeze de venirea planetei „X”, care, într-un viitor apropiat (nu se ştie exact când) se va apropia de Terra şi va produce dezastre imense pe planeta noastră. Iar povestea cu Nibiru şi anul 2012 nu a fost decât o intoxicare la nivel mondial, pentru a ne înşela cu privire la adevărata planetă X.

De fapt, adevărul e că imensa planeta X a fost descoperită încă din anul 1983, când această informaţie a „scăpat” în mass-media oficială. Iar ştirea originală despre planeta X  a apărut pe 31 decembrie 1983 în „Washington Post”:

„Un corp ceresc mare, la fel de mare ca şi planeta-gigant Jupiter şi destul de aproape de Pământ, ce ar face parte din sistemul nostru solar, a fost descoperit în direcţia constelaţiei Orion, de către un telescop astronomic în infraroşu montat pe un satelit aparţinând SUA (IRAS) (…) Cea mai fascinantă explicaţie al obiectului ceresc misterios o reprezintă faptul că el ar reprezenta o planetă gigantică de gaz, la fel de mare ca şi Jupiter, aflată la o distanţă de 538 de unităţi astronomice (1 unitate astronomică = distanţa dintre Pământ şi Soare) faţă de Pământ. Această înseamnă că acest corp ceresc este cel mai apropiat obiect de Pământ, dincolo de planeta Pluto. “Dacă într-adevăr este atât de aproape, atunci el face parte din sistemul nostru solar”, a declarat Dr. James Houck, de la Centrul Universitar Cornell pentru Radiofizică şi Cercetare Spaţială, membru al echipei IRAS. “Dacă este atât de aproape, nu ştiu cum astronomii au putea-o s-o clasifice”, a mai declarat el.

Indiferent ce-ar fi, Houck spune că acest corp misterios are sub 40 de grade sub limita de “zero absolut”, adică 459 de grade Fahrenheit. Atunci când a fost observat prima dată, s-a speculat faptul că el s-ar putea îndrepta spre Pământ”.

Atenţie! Astronomii spuneau încă din 1983 că această planetă X s-ar putea îndrepta spre Pământ! Apoi, s-a vorbit din ce în ce mai rar despre planeta X şi chiar deloc. Probabil că ştirea din 1983 a fost dată pe surse şi trebuia să ajungă la urechile publicului… Dar, elita globală cunoaşte mai bine ce se întâmplă şi de aceea îşi construieşte aceste baze subterane top-secret. Dar, reţineţi, ele sunt pentru EI, nu pentru noi, oamenii de rând…