Economia globală dă semne de declin… corabia bogaţilor Rothschild şi Rockefeller, împreună cu stăpânii lor din alte lumi, se prăbuşeşte!

6.068 vizualizari

Precum se ştie deja, cea mai importantă bursă din lume, bursa de la New York s-a prăbuşit acum 2 zile, pe 6 februarie 2018, reducând averile celor mai bogați 500 de oameni din lume, cu aproximativ 114 miliarde de dolari. Cel mai afectat se pare că a fost Warren Buffett, cel de-al treilea cel mai bogat om din lume, care a fost cel mai puternic lovit, pierzând 5,1 miliarde de dolari.

Cauzele sunt multiple, dar ideea e că omenirea nu mai poate în continuare să trăiască în această „minciună economică”, pentru că configuraţia actuală a economiei globale se bazează pe o creştere artificială a valorii acţiunilor şi principalelor valute ale lumii (euro, dolarul, lira sterlină), care nu au acoperire în economia reală.

Se pare că oamenii au început să-şi dea seama că nu acţiunile şi nici bancnotele nu mai constituie adevărate valori, ci mai degrabă metalele preţioase. Şi, încă o dată, se pare că ne întoarcem la ideea veche de milenii că singurele valori sigure în ziua actuală sunt investiţiile în metale preţioase (aur şi argint). Câţiva experţi au concluzionat că zăcămintele de argint nu sunt mai mari decât cele de aur care se găsesc pe planeta noastră, aşa că unii cred că, în aceste condiţii, argintul va ajunge la un preţ de 1.000 de dolari pe uncie.

Sistemul actual economic, bazat pe „petrodolari”, probabil că va lua sfârşit. Rotschilzii şi Rockfellerii, cei care controlează cea mai mare parte din actuala economie globală, îşi dau seama că averile lor o să scadă drastic. Împreună cu ei, sunt disperaţi şi entităţile interdimensionale reptiliene, care îi controlează din umbră de atâtea secole. Nu mai au unde să se ascundă…

Probabil că planeta noastră este ajutată de o forţă benefică mai puternică, pentru a ieşi din umbra războiului şi a minciunii în care trăim de atâta timp. Să dea Dumnezeu ca ăsta să fie trendul!