E ceva putred în Norvegia! În această ţară liniştită, Oculta Mondială face experimente pentru un control „perfect” al întregii populaţii!

21.287 vizualizari

norvegia illuminatiO cititoare a site-ului mi-a scris un mesaj mai larg despre experienţa sa de viaţă din Norvegia, şi asta după ce a trăit ani buni în România. Norvegia este un stat nordic, cu un nivel foarte ridicat al nivelului de trai, cu o rată a criminalităţii scăzute şi cu servicii sociale excelente. Dacă ajungi să ai o slujbă bine plătită acolo, poţi să spui că ai dat lovitura! Adică, vei avea o viaţă excelentă, lipsită de griji din punct de vedere material. Şi culmea, Norvegia nu face parte din Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă că poţi prospera şi fără a face parte din această organizaţie!

Dar totuşi, toate au un preţ. Iar preţul acestei prosperităţi aparente înseamnă „vânzarea sufletului”. Adică, Norvegia este o ţară bogată şi liniştită, dar este una dintre cele mai controlate şi mai aservite ţări din lume. Aservite francmasoneriei, bineînţeles. E ca şi cum aici s-ar face un experiment social pe scară largă. Acesta trebuie să fie preţul prosperităţii?

Poliţia şi serviciile secrete norvegiene sunt controlate de francmasoni şi au o lungă istorie, datând din 1957, atunci când şeful Serviciilor Secrete Norvegiene (NIS), Vilhelm Evang, şi-a dat seama când în interiorul instituţiei există o organizaţie secretă care întocmea „liste ale morţii” cu indivizi liberali şi intelectuali. În anul 1978, magnatul norvegian Hans Otto Meyer, a fost arestat pentru terorism, după ce tone de arme şi explozibili au fost găsite la cabana sa. Meyer a declarat însă că aceste echipamente aparţineau serviciilor secrete norvegiene. Mai recent, acum câţiva ani, în 2011, în Norvegia a avut loc cel mai grav atentat terorist din istoria ţării, atunci când un individ pe nume Anders Behring Breivik a omorât 69 de persoane. A acţionat de unul singur? Bineînţeles că nu. Aşa cum scriam într-un articol din acele zile (Poliţia norvegiană a organizat, cu 2 zile înainte de atacurile teroriste din 22 iulie 2011, un “exerciţiu antiterorist”. Ce coincidenţă!), poliţia norvegiană organizase un exerciţiu antiterorist cu doar 2 zile înainte. Asta spune multe cine s-a aflat atunci în spatele acelui atentat terorist mortal.

Dar, să revenim la mesajul primit de la cititoarea mea (care, precum am relatat, trăieşte în Norvegia) şi care mi-a spus următoarele lucruri interesante:

* „Deşi este linişte şi civilizaţie, totuşi mi se pare a fi liniştea dinaintea furtunii”;

* „Cu toate că trăiesc doar într-un sat mic, pe o clădire am găsit anul trecut mai multe desene Illuminati şi francmasonice (piramida cu ochi, steaua evreiască etc.)”;

* „Într-o carte de clasa a VI-a despre animale, nu se găsesc animale de genul girafă, pisică, elefant etc., ci doar aşa-zise animale cu gura cusută şi coarne”;

* Copiilor li se bagă în cap povestea cu cipul implantat în corp; unii dintre ei cred că „tare bine ar fi ca acest cip să fie implantat în cap, ca să nu mai fie nevoiţi să înveţe” (!);

* „Nu poţi plăti, trăi, cumpăra nimic fără card bancar. Eşti controlat din cap până în picioare cu acest card bancar! Toate facturile plătite sunt stocate: ziua, ora, locul etc. – e o chestie care mă deranjează foarte tare. Mă simt de parcă mi-e ruşine să cumpăr chestii, că mă vede cineva: exact aşa am impresia!” (Am mai întâlnit cititori care îmi spuneau că nu-i deranjează dacă „Big Brother” ştie toate informaţiile despre ei, ce cumpărături au făcut, unde etc. Fără supărare, dar asta e o atitudine rămasă în subconştient din timpul epocii sclavagiste. Noi nu suntem sclavi, ci oameni liberi! De ce să ştie serviciile secrete că eu îmi cumpăr prezervative la ora 2 noaptea!? Este un lucru care ţine doar de intimitatea mea, iar acest gen de aspecte nu ar trebui în nici într-un caz supravegheate).

* „Religia este cam moartă pe aici” (Normal, aşa îşi doreşte şi Illuminati, desfiinţarea religiilor lumii).

* „Nu ştiu ce concluzie ai putea să tragi din cele spuse de mine, dar eu sunt foarte şocată de întâmplările ăstea! Cel puţin am ştiut că va urma planul împlinirii „noii ordini mondiale”, dar nici chiar aşa de repede şi vizibil!”.

Iată cum o simplă cititoare, fără să aibă cunoştinţe avansate despre conspiraţiile lumii, îşi dă seama că e ceva „putred” în… Norvegia, că parcă la nivelul societăţii se face un experiment social de amploare de control masiv al cetăţenilor. Să fie Norvegia ţara-model pentru Oculta Mondială, care vrea să extindă noua ordine mondială la întreg nivelul planetar?