După uciderea unui înalt general iranian, celule adormite teroriste Hezbollah din SUA sunt gata să fie „activate”! Să sperăm că nu…


Imagine: Front News International

Cum spuneam în articolul de azi dimineaţă – Un general iranian de top a fost ucis de o dronă militară, la ordinul lui Trump! Va izbucni războiul dintre Iran şi SUA? – odată cu uciderea unui general de top iranian, Qassem Soleimani, lucrurile pe plan internaţional s-ar putea să se deterioreze. Cum Iranul sprijină organizaţia teroristă Hezbollah din Liban, n-ar fi exclus (din păcate) să asistăm la o serie de atacuri teroriste în mai multe oraşe din SUA, dar şi din Europa.

Astfel, se pare că atât autoritățile din New York, cât și cele din Los Angeles au anunțat că au crescut măsurile de securitate pentru posibile atacuri de răzbunare pe pământ american. Şi asta pentru că Iranul este cunoscut că a plasat celule teroriste „adormite” Hezbollah în toată Europa, dar și în Statele Unite. În 2018, Ali Kourani, un agent Hezbollah arestat şi condamnat, a dezvăluit că reţeaua teroristă Hezbollah din SUA este gata să se activeze oricând dacă este cazul.

Hezbollah nu a atacat niciodată direct în SUA, dar Kourani, care a lucrat pentru Organizația Jihadului Islamic controlată de Hezbollah, a confirmat că a efectuat supravegherea birourilor FBI și ale altor servicii secrete, precum și a Aeroportului Internaţional John F. Kennedy din New York. „În perioada cât a locuit în SUA, Kourani a fost agent operativ al Hezbollahului pentru a ajuta organizația teroristă străină să se pregătească pentru viitoarele atacuri împotriva Statelor Unite”, a declarat la un moment dat John Demers, procuror general adjunct al SUA.

Având în vedere că lumea așteaptă răspunsul Iranului la uciderea lui Soleimani, nu putem decât să sperăm că nu va avea loc niciun atac terorist al lui Hezbollah, în vreun oraş american sau în oricare oraş din această lume…