Site de secrete, stiinta si metafizica

După ce s-a dat de gol că s-a întâlnit cu “extratereştrii de pe alte planete”, şeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, va fi schimbat din funcţie! Ăsta e preţul imprudenţei sale…

5 19

juncker extraterestri 2Iată ce informaţie interesantă putem citi pe stiripesurse.ro: Juncker ar putea fi forțat să se retragă din fruntea Comisiei Europene. Mișcările lui Merkel/ SURSE.

Totul pare să se spargă până la urmă în capul lui Jean-Claude Juncker. Presiunea crește constant și tot mai mulți îl văd dat la o parte chiar și de cei mai aprigi susținători ai săi care îi reproșează felul în care a acționat înainte și după Brexit. Cancelarul german Angela Merkel ar putea decide să-l înlăture pe Jean-Claude Juncker din fruntea Comisiei Europene ‘de anul viitor’, a declarat un ministru german, care a preferat să-şi păstreze anonimatul, scrie cotidianul conservator britanic The Telegraph, care notează că această mişcare ar putea fi încă un semn al adâncirii diviziunilor dintre europeni în privinţa răspunsului care ar trebui oferit la votul pro-Brexit (…)

Chiar şi înainte de a fi numit şeful Comisiei Europene – împotriva dorinţei lui David Cameron – au fost formulate îngrijorări legate apetitul pentru alcool al lui Juncker, acuzaţii respinse ca fiind o “campanie de defăimare” de către partizanii săi. La acel moment, The Telegraph dar şi alte ziare au citat oficiali care spuneau că Juncker serveşte “coniac la micul dejun” şi trece peste lungile negocieri fortificat cu mari cantităţi de vin roşu şi coniac.

P.S. Bun, pe mine nu mă interesează politica, dar mi se pare foarte interesant că Juncker se vrea a fi schimbat, tocmai acum la doar câteva zile după ce a declarat într-un discurs halucinant că s-a întâlnit şi discutat cu “extratereştrii de pe alte planete” (vedeţi articolul recent pe această temă: Discurs halucinant al preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: el spune că s-a întâlnit cu extratereştrii de pe alte planete! S-a dat de gol? Sper să fie o greşeală de exprimare…) M-am gândit că poate a fost o greşeală de exprimare, dar acum, punând în balanţă faptul că se vrea dat afară, mă face să mă gândesc că acesta este preţul pentru imprudenţa sa de a spune adevărul.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie