După ce dă foc la tabăra de refugiaţi, un imigrant îşi face un selfie cu semnul victoriei! Fără cuvinte!

  •  
  •  
  •  
  •  

selfie imigrantiIată o ştire pe care am preluat-o integral de pe site-ul pamelageller.com şi care vorbeşte de la sine despre compătimirea pe care ar trebui s-o purtăm imigranţilor:

Imigranții au dat foc la tabăra de refugiați Brezice (Slovenia), iar unii dintre ei îşi fac şi selfie. Priviţi la imaginea refugiatului care îşi face chiar şi semnul victoriei! Imigranții cer ca să li se permită să-și continue călătoria spre Austria și spre alte ţări din Occident. Această tabără de refugiaţi se află acum în Slovenia, unde există mai mulţi imigranți decât sloveni.

Ce i-a apucat pe Merkel, pe Cameron și pe mass-media oficială? Uitaţi-vă la prima pagină a ziarelor: nicio mențiune despre cine a pus focul în tabără:

„Un incendiu a izbucnit într-o tabără de refugiați din Slovenia, ce adăpostea mii de oameni” (Russia Today);
„Un incendiu distruge o parte dintr-o tabără de refugiați ce adăpostea mii de oameni” (Huffington Post);
– „Un foc a cuprins o tabără de refugiaţi ce adăpostea mii de imigranţi” (Daily Mail).

Nimic despre faptul că focul a fost pus chiar de refugiaţi! Ştirile adevărate au apărut pe site-urile slovene, unde putem citi următoarele:

* În centrul de primire de la Brezice a fost haos: imigranții au aprins un foc, fiind utilizate corturi pentru a menţine focul. Pompierii au avut multe probleme înainte de a putea stinge incendiul. Unii incendiatori şi-au făcut chiar şi selfie-uri cu incendiul.

* O situație tensionată a avut loc în orașul de frontieră Brezice din Slovenia, unde a izbucnit un incendiu într-o tabără de refugiaţi unde se aflau între 1.500 si 2.000 de oameni. Poliția și pompierii s-au luptat din greu să oprească incendiul, care a fost pus de înşişi refugiații. Refugiații cer ca să li se permită să-și continue călătoria către Austria.

selfie imigranti 2


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page