Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

După alimente, vom avea şi oameni modificaţi genetic! Cercetătorii vor naşterea de bebeluşi cu 3 părinţi, pentru a crea “copilul perfect”!

239

omul perfectUrmând modelul alimentelor modificate genetic, oamenii de ştiinţă din domeniul biotehnologiei se pregătesc pentru a începe fabricarea de bebeluşi umani modificaţi genetic, care vor fi viabili în următorii doi ani, scrie BBC News. O nouă formă de fertilizare în vitro (FIV), care presupune combinarea ovulelor de la două femei diferite cu spermatozoizii de un singur bărbat, ar putea fi pusă în curând la dispoziția publicului ca o modalitate de a preveni bolile mitocondriale mortale.

Fiind surse de energie ale corpului, mitocondriile sunt absolut esenţiale pentru viaţă. Atunci când nu funcționează în mod corespunzător, o persoană nu este în măsură de a produce suficientă energie pentru a funcționa corect, ceea ce duce la slăbiciune musculară, insuficienţă cardiacă, orbire, şi, posibil, chiar moarte. Dar reconstrucția embrionilor umani cu ajutorul științei ar putea oferi o soluție viabilă.

Un grup științific din Marea Britanie a făcut recent o evaluare mai atentă a acestei tehnologii, pentru a evalua siguranța acestuia. Deşi a fost în imposibilitatea de a determina, fără o umbră de îndoială, că tot procesul este sigur, oamenii de ştiiţă susțin că au observat evoluții pozitive în cazul în care mitocondriile nesănătoase ale părinților reali au fost înlocuiţi cu cele ale părinților donatori.

Potrivit rapoartelor, așanumitul copil cu 3 părinţi este creat prin fertilizarea a două seturi diferite de ovule cu aceeaşi spermă. Pronucleii de la părinții reali ai copilului, care conțin informații genetice corespunzătoare, sunt extraşi din ambii embrioni. Aceşti pronuclei sunt adăugaţi înapoi în embrionul donator, iar embrionul rezultat este implantat în pântecul mamei.

În teorie, conceptul sună ca o modalitate viabilă pentru asigurarea faptului un copil are cea mai bună șansă de a trăi o viață sănătoasă, dar oamenii de stiinţă nu sunt siguri dacă acest lucru poate fi realizat sau nu cu ușurință. Deoarece mitocondriile vin cu propriile lor seturi de ADN-uri unice, copiii născuţi cu 3 părinţi în loc de două, vor avea un set suplimentar de ADN. Acest cocktail de ADN ar putea duce la probleme de sănătate neprevăzute la copiii care sunt născuţi astfel.

Dar, această cercetare este, prin definiție, eugenie, un concept al Ocultei Mondiale care îşi propunea crearea unui om perfect. Şi asta pentru că ideea că poţi sau ar trebui vindeca orice handicap (imperfecţiune) implică respingerea existenței handicapului (imperfecţiunii). Aşa cum spuneam într-un articol din 2011 (Francmasoneria şi bogata elită americană au fost, prin eugenie, precursoare ale programelor rasiale hitleriste), familia francmasonică Rockefeller s-a dovedit a fi şi foarte interesată de eugenie, un program de aplicare ştiinţifică a selecţiei genetice, cu scopul de a menţine şi îmbunătăţi caracteristicile umane „ideale”. Vă mai amintesc, totodată, şi de un articol din noiembrie 2013 (DARPA, agenţia guvernului american pentru cercetări avansate, doreşte să introducă în genomul uman al “47-lea cromozom”… Astfel, se va naşte o nouă specie umană artificială, controlată de Oculta Mondială!), în care vorbeam despre un proiect al agenţiei guvernamentale DARPA în a crea omul perfect. Ce se vrea, de fapt? Omul chiar trebuie să se nască perfect? Iar cei concepuţi în mod natural, fără implicarea ingineriei genetice, trebuie să fie declaraţi ca fiind “handicapaţi”? Dar, de ce trebuie noi, oamenii, să ne jucăm de-a Dumnezeu?

 

Orgoni Crystal