Doi martori de încredere povestesc cum arătau extratereştrii capturaţi de americani în incidentul Roswell! Înfăţişarea lor era incredibilă…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Cel mai faimos eveniment care îi implică pe extratereştri şi OZN-uri este „Incidentul Roswell”, care a avut loc statul New Mexico, SUA, în iunie sau iulie 1947. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse și obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbușit.

Armata SUA a susţinut că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine, care aparținea unui program secret numit Mogul; cu toate acestea, mulți conspiraţionişti spun că, de fapt, o navă extraterestră s-a prăbușit și câteva cadavre extraterestre au fost recuperate, iar apoi militarii au început o operațiune de mușamalizare.

Un cercetător în domeniul ozenistic, pe nume Len Stringfield, a întâlnit-o în anii ’80 pe Norma Gardner, o fostă funcţionară a bazei militare Wright Field (Ohio), locul unde s-ar fi transportat rămăşiţele navei şi umanoizii de la Roswell. Norma a avut acces la un material secret privind Roswell. Ea a fost cea care a transcris rezultatele autopsiei, precum şi rezultatele analizei umanoizilor.

Într-o zi, domnişoara Gardner a văzut cum două dintre cadavre au fost transportate dintr-un laborator în altul. Erau conservate într-un lichid, iar descrierea făcută de ea a fost aceeaşi cu a celorlalţi martori (ca, de exemplu, doctorul patolog al bazei Roswell, Jesse Johnson): fiinţe mici, cu cap supradimensionat şi piele cenuşie, poroasă, după cum se poate observa la microscop. Picioarele şi braţele erau foarte subţiri. Mâinile nu aveau decât patru degete, cele din mijloc erau mai lungi. Interiorul corpului era îmbibat de un lichid incolor, în mod ciudat, lipseau sistemele şi canalele digestive, precum şi zona rectului.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO