Doi fizicieni australieni au demonstrat că REALITATEA, aşa cum o ştim, NU EXISTĂ


Doi fizicieni australieni – Andrew Truscott și Roman Khakimov – au descoperit faptul că realitatea așa cum o știm nu este de fapt reală dintr-un punct de vedere general. Pe baza cercetărilor lor, ei au descoperit că realitatea, de la un nivel cuantic, este o anomalie generală. Experimentul lor a început ca mijloc de testare al noului lor echipament științific, cu scopul de a izola un atom de heliu pentru a fi eliberat printr-o pereche de fascicule laser.

Ulterior, s-a adăugat un alt set de lasere pentru a recombina fasciculele. Dintr-un punct de vedere cantitativ, se pare că atomul a călătorit prin mai multe căi înainte de a se întoarce înapoi. Dar, atunci când al doilea set de lasere a fost îndepărtat, atomul și-a continuat calea proprie, în ciuda faptului că ar fi trebuit să se întoarcă în direcția fostelor lasere care îl direcţionau.

Acest lucru înseamnă că trecutul atomului a fost complet schimbat de viitorul său, modificându-l complet. Deci, în termeni simpli, ceea ce s-a dovedit cu adevărat este că realitatea noastră a fost schimbată cu totul, şi știind că această schimbare a avut loc, a rezultat că realitatea s-a schimbat pe baza noului nostru set de credințe. Aşadar, realitatea există doar atâta timp cât o observăm, ea devenind nulă în momentul în care încetăm să avem de-a face cu ea.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO