Site de secrete, stiinta si metafizica

Doi bebeluşi din Algeria au murit după ce-au fost vaccinaţi :( “Victime colaterale” ar spune întreg sistemul medicalo-farmaceutic… cât cinism!

0 12

vaccin-falsAtunci când un vaccin produce moartea chiar şi în cazul a câtorva copii din zeci de mii vaccinaţi, poate că atunci ar trebui să ne gândim foarte bine înainte de a face acest tratament.

Adevărul e că vaccinurile nu sunt eficiente; dacă ne uităm la datele istorice privind eficacitatea vaccinurilor, vom afla că ele nu sunt deloc responsabile pentru declinul bolilor în ultimii 150 de ani (ci mai degrabă creşterea condiţiilor de trai). Şi-am să dau doar un singur exemplu: în 1979, Suedia a abandonat vaccinul împotrivei tusei convulsive ca urmare a ineficienţei sale. Din cele 5.140 de cazuri de tuse convulsivă înregistrate în 1978, 84% dintre pacienţi erau deja vaccinaţi de trei ori! Despre acest subiect vă invit să recitiţi excepţionalul articol de pe site-ul almeea.ro: Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…

Iată în continuare o ştire publicată pe un site cunoscut în Algeria, tsa-algerie.com, în care se vorbeşte despre moartea a 2 copii, după o campanie naţională de vaccinare. Citez din ştire:

Ministerul Sănătății, al Populației și al Reformei Spitalelor din Algeria a anunțat luni, 10 octombrie 2016, retragerea loturilor de vaccin utilizate, după moartea a doi bebeluși vaccinați, în Rouiba și înlocuirea acestor vaccinuri cu un alt lot de vaccinuri produse de un alt producător, pe “principiul precauției și în așteptarea rezultatelor anchetei judiciare”.

Într-o declarație, departamentul condus de Abdelamalek Boudiaf evocă reticențele faţă de vaccinul pentavalent combinat, reticențe observate atât în ​rândul părinților, cât în rândul celor care administrează acest vaccin, reticențe în urma cărora Comitetul Național de Experți pentru Imunizare a luat unele măsuri. Acest Comitet a estimat că, în așteptarea rezultatelor anchetei judiciare, principiul precauției trebuie să fie menținut pentru a face față reticențelor împotriva acestui vaccin, reticențe care ar putea afecta programul lărgit de vaccinare. Vaccinul pentavalent este destinat să prevină apariția tetanosului, difteriei, poliomielitei si tusei convulsive.

P.S. Atunci când mor 2 bebeluşi din cauza vaccinării, cum poţi obliga părinţii să-şi vaccineze copiii!? Trebuie să stea părinţii cu frica în sân dacă nu cumva copiii lor nu se află pe “lista morţii” a destinului fatal!? Niciun vaccin nu trebuie să fie obligatoriu; desigur, cea mai bună opţiune e să informezi părinţii de riscurile şi beneficiile (dacă există cu adevărat aşa ceva) vaccinării, iar părinţii să ia singuri decizia. A obliga la un tratament care poate duce la moarte înseamnă într-un fel o crimă. Dacă vaccinurile ar fi sigure, cred că nimeni sănătos la cap nu s-ar împotrivi lor; dar când vezi că întreg sistemul medicalo-farmaceutic anunţă că mai există şi “victime colaterale”, asta arată cel puţin cinism…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie