Documente oficiale ale Marinei Americane recunosc că tehnologia HAARP e folosită pentru manipularea atmosferei! Astfel, se pot explica multe din OZN-uri, dar şi vremea extremă!

3.183 vizualizari

MANIPULAREA ATMOSFEREIÎn octombrie 2014, conspiraţionistul american Dutchsinse depus o cerere la Marina Americană, Oficiul pentru Cercetare Navală, în a i se oferi informații cu privire la tehnologia HAARP, în numele accesului liber la informaţii. Pe 22 ianuarie 2015, un pachet de informații i-au fost livrate pe adresa sa. Iată ce informaţii a primit:

* Utilizarea HAARP în crearea unor nori plasmatici artificiali.

* O sferă de plasmă generată în interiorul rezonatorului cu cavitate poliedrică, folosind un câmp cu microunde extern, cu ajutorul radarului de 2,45GHz cu microunde. Acest radar poate produce plasmă deasupra transmiţătorului, iar plasma ia forma unei bule / unui cerc deasupra antenei de emisie impulsuri.

* Cu ajutorul HAARP se poate produce modificarea vremii, printr-un proces denumit CCN (Cloud Condensation Nuclei – Nuclee Condensate de Nori). În mod normal, CCN formează praf, dar poate atrage molecule de apă, formând nori.

* De asemenea, electronii excesivi realizaţi de HAARP pot induce fulgere vizibile.

Documentele primite de Dutchinse nu vorbeşte însă de posibilitatea producerii de cutremure cu ajutorul HAARP, dar noi ştim că şi acest lucru e perfect posibil. În orice caz, e prima dată când se recunoaşte că HAARP poate fi folosit la modificarea şi manipularea vremii (tornade, furtuni violente etc.), dar şi la crearea de „nori plasmatici”. A nu se uita că multe OZN-uri observate de-a lungul timpului aveau forme ciudate de nori, care ar putea astfel fi explicate prin tehnologia HAARP (vedeţi, de exemplu, articolul Uimitoare imagini cu găuri gigantice în nori! Ce sunt ele? Silfi? Nave spaţiale? Efecte ale HAARP? Chemtrails?). De asemenea, prin HAARP s-a putea explica şi enigma fulgerelor globulare (citeşte mai multe AICI: Fulgerul globular şi enigma sa: antimaterie sau fenomen fizic natural?).

Aceste experimente sunt ciudate şi, din anumite motive necunoscute, se fac tot felul de probe cu atmosfera Pământului. Vor să ne înşele astfel cu prezenţa OZN-urilor? Să ne dea doar ce vreme doresc ei?