Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Distrugeţi piramidele egiptene! Acesta este mesajul unor lideri islamişti radicali…

107

blankO ştire şocantă (pentru unii), dar mai puţin şocantă pentru alţii, am întâlnit-o pe site-ul Radicalislam.org: e vorba de chemarea islamiştilor radicali din Egipt pentru distrugerea piramidelor! Citez din ştire:

Potrivit mai multe rapoarte din mass-media arabă, clerici musulmani proeminenţi au început să facă apel pentru demolarea a marilor piramide din Egipt care, conform cuvintelor şeicului arab Ali bin Said al-Rabi’i, ar fi “simboluri ale păgânismului”. Cea mai recentă cerere a venit din partea “şeicului şeicilor suniţi din Bahrein” şi preşedinte al Unităţii Naţionale, Abd al-Latif Al-Mahmoud, care i-a solicitat noului preşedinte al Egiptului, Mohammed Morsi, în a “distruge piramidele şi a realiza ceea ce Sahabi Amr bin al-As nu a putut să facă.”

El face o referire la tovarăşul profetului musulman Mahomed, Amr bin al-As, care, împreună cu membrii tribului său, au invadat Egiptul, pe care l-au cucerit în anul 641. Sub al-As, multe din antichităţile egiptene au fost distruse ca fiind “relicve ale infidelităţii”. Conform scribilor musulmani timpurii, marea bibliotecă din Alexandria (considerată ca fiind depozitarul de cărţi păgâne ce contrazic Coranul) a fost distrusă sub domnia lui bin al-As. Cum arderea unor cărţi era o activitate uşoară în secolul al VII-lea, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre piramide, care erau foarte greu de distrus în acele vremuri. Dar, astăzi, ele ar putea fi rase de pe faţa pământului, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

A nu se uita că, de-a lungul istoriei, islamiştii au distrus o mare parte din vestigiile arheologice non-islamice în teritoriile care le-au cucerit. Dacă Egiptul va deveni stat islamic radical, nu e exclus ca să vedem piramidele distruse de nişte musulmani demenţi…

Orgoni Crystal