„Dinozaurii” ne pot apăra de coronavirus? Ceva incredibil s-a întâmplat în Spania…

3.786 vizualizari
Imagine: captura Twitter

Un spaniol care trebuia să se autoizoleze la domiciliu din cauza coronavirusului, a fost prins recent pe stradă, îmbrăcat în costum de dinozaur. Autoizolarea devine obligatorie în multe țări ale Uniunii Europene, iar cei prinşi că se plimbă pe afară fără vreun motiv sunt amendaţi.

Un exemplu în acest sens este dat de Spania, acolo unde premierul Pedro Sanchez a impus recent o stare de urgență de 15 zile, care a restricționat multe lucruri, dar cel mai esențial plimbările prin oraş. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost dispusă să respecte regulile.

Într-un videoclip viral recent, polițiștii pot fi văzuți apropiindu-se de un bărbat care s-a aventurat pe străzile din Murcia purtând un costum gonflabil de Tyrannosaurus rex pentru a-l proteja de corovirus.

„În timpul stării de urgență, mersul animalelor de companie este permis, dacă acesta este însoțit de o persoană, întotdeauna scurte plimbări”, se arată în mesajul Departamentului de Poliție. „A avea un Tyrannosaurus rex nu te acoperă de răspundere”.

Clipul, care poate fi vizualizat mai jos, a acumulat peste 5 milioane de vizualizări până acum.

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): standard.co.uk