Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Din misterul morţii reginei Ana şi stranie coincidenţă cu zvonul privind moartea regelui Mihai! Ceva nu-mi miroase a bine…

  •  
  •  
  •  
  •  

regina AnaMoartea reginei Ana (soţia regelui Mihai) probabil că a făcut deja turul întregii mass-medii din România. Citez de pe agerpres.ro:

„Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, în Elveția, a anunțat Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I, într-un comunicat transmis AGERPRES.

„La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din orașul Morges”, precizează comunicatul. Potrivit sursei citate, programul funeraliilor va fi făcut public, în detaliu, în cursul zilei de marți.

Conform tradiției Funeraliilor Regale din țara noastră, corpul neînsuflețit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului la Palatul Regal din Calea Victoriei. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, se arată în comunicat”.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, dar totuşi… Urmărind televiziunile, din toate am aflat că regina Ana va fi înmormântată la Curtea de Argeş, la capela regală, însă nu va fi prezent la slujbă regele Mihai. De câteva luni ni se spune că regele Mihai e grav bolnav şi acesta trebuie să fie motivul pentru care nu poate veni la înmormântare. Dar, totuşi, de anul trecut (din decembrie 2015) nu am mai văzut nicio fotografie publică cu regele Mihai. Nici măcar una singură… Ceea ce iar ar realimenta suspiciunile că regele Mihai ar fi decedat mai demult, dar se aşteaptă momentul oportun pentru a se anunţa moartea sa în mod public.

Zvonul că regele Mihai ar fi deja mort a fost lansat în spaţiul public în decembrie 2015 de către ziaristul Iulian Uţă, de pe ziarul Profit, şi, precum ştiţi, niciodată nu iese fum fără foc… Despre acest zvon, am vorbit detaliat în acest articol din 3 martie 2016, intitulat: „Oameni buni, ce se întâmplă!? Casa Regală ne anunţă că regele Mihai e grav bolnav, pe când un ziarist ne spune din ianuarie 2016 că Maiestatea Sa e mort deja de câteva luni! Care e adevărul şi care e manipularea!?

Iată că astăzi, 1 august 2016, nu s-a anunţat moartea regelui, ci moartea reginei. Dacă regele nu va apărea în mod public la înmormântarea soţiei sale şi dacă nu se vor da publicităţii fotografii recente cu el, e clar că zvonul despre moartea sa nu ar fi chiar unul nefondat.

Mai e curios un aspect: în iunie 2016, moare generalul Victor Stănculescu, ministrul apărării în ultimul an al lui Ceauşescu (1989), cel despre care se spune că ar fi cunoscut multe secrete despre „Revoluţia” română din 1989. Dar, conform site-ului stiripesurse.ro, ar fi existat o legătură secretă între regele Mihai (familia regală, în general) şi generalul Stănculescu. Regimul comunist i-ar fi plătit regelui o sumă de bani, lunar, pentru ca acesta să nu vorbească de rău comunismul în străinătate. ”Trebuie să mai ştiţi încă un lucru: eu sunt foarte bun prieten cu generalul Stănculescu. Ei bine, Stănculescu a fost cel care îi ducea din patru în patru luni salariul regelui Mihai I la Versoix. Mihai a fost salariatul statului român!”, a spus, acum câțiva ani, arhitectul Camil Roguski.

E adevărat că toate aceste personaje sunt bătrâne şi moartea lor era inerentă, dar e o stranie coincidenţă că toţi cei care ar fi putut spune multe lucruri interesante opiniei publice româneşti se sting unul câte altul, la distanţă mică de timp: Victor Stănculescu, regina Ana şi, posibil, înaintea lor, chiar regele Mihai.

Pot să pun un pariu cu voi: regele Mihai nu va mai apărea niciodată în public (nici măcar în fotografii), până când se va anunţa moartea lui…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu