Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Dezvăluire bombă a unui fost șef israelian de securitate spaţială: SUA şi Israelul se află în contact cu extratereştri dintr-o Federaţie Galactică!


Un fost șef israelian de securitate spaţială susține că noi suntem în contact cu „Federația Galactică” de ani de zile. Potrivit lui Haim Eshed, care a petrecut 30 de ani ca șef al programului de securitate spațială al Israelului, atât Israelul, cât și Statele Unite se află în contact cu extraterestrii inteligenți de ani de zile.

Această „Federație Galactică”, susține el, a făcut contactul ca parte a eforturilor extratereştrilor de a înțelege „țesătura Universului” și de a avea o bază pe Marte, care găzduiește, de asemenea, reprezentanți din ambele țări (SUA şi Israel).

Președintele SUA, Donald Trump, nu numai că este conștient de acest lucru, susține Eshed, dar a fost și pe punctul de a dezvălui totul, până când Federația Galactică a intervenit pentru a-l împiedica să facă acest lucru. Extratereştrii cred că o astfel de revelație ar provoca isterie în masă și că omenirea trebuie mai întâi „să evolueze și să ajungă la un stadiu în care va înâelege ce reprezintă spațiul cosmic și navele spațiale”.

„Dacă aș fi declarat ceea ce spun astăzi acum 5 ani, aș fi fost internat în spital”, a comentat Eshed. „În fiecare loc în care am spus asta, toţi mi-au zis că mi-am pierdut mințile. Astăzi, nu am nimic de pierdut. Mi-am primit diplomele și premiile; sunt respectat în universitățile din străinătate”.

Specialistul în vârstă de 87 de ani a publicat acum o carte „Universul dincolo de orizont: conversații cu profesorul Haim Eshed” – în care își detaliază experiențele. Cu toate acestea, până în prezent nu au apărut dovezi concrete ale acestei presupuse „Federații Galactice”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Jerusalem Post


Lasă un comentariu